• bkpam2152286_105.png
  • photodune-7410416-mix-of-fresh-fruit-vegetables-and-orange-juice-wrapped-in-measure-tape-s-970x600.jpg
  • smoothies_759_thinkstockphotos-509237632.jpg

Voedingsadvies Bedum                                              

Ziet u door de bomen het bos niet meer en twijfelt u over wat wel of niet gezond is?

Dan is dit misschien de juiste keuze voor u: geen dieet, pillen, poeders of shakes, maar een advies waar u echt wat mee kunt, voor de rest van uw leven.

Nadat we u een voedingsdagboek en een uitgebreide vragenlijst hebben gestuurd starten we met een intake gesprek. Tijdens de intake meten we: uw gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de omvang. Tevens bespreken we het voedingsdagboek en de vragenlijst die wij inmiddels ingevuld van u hebben ontvangen.

Aan de hand deze informatie geven wij u een reële doelstelling met daarbij een advies. Aan de hand daarvan bepaalt u of u met ons verder wilt of niet.

 

Wanneer u kiest om met ons verder te gaan kunt kiezen voor verschillende pakketten. Binnen het gekozen pakket krijgt u begeleiding op maat. U krijgt handige tips m.b.t. voeding maar er zullen ook diverse opdrachten aanbod komen die het proces van gedragsverandering zullen ondersteunen. Daarnaast krijgt u een aantal consulten van 30 minuten met u eigen voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent waarin de voortgang en eventuele obstakels besproken worden. Onze professionele voedingsdeskundigen/ gewicht consulenten zullen u ondersteunen in het aanpassen van uw lifestyle, u zult zich fitter en energieker gaan voelen!

 

De onderstaande pakketten bieden wij aan:

Pakket voeding small:                    3 consulten
Pakket voeding medium:                5 consulten

Pakket voeding Large:                   7 consulten

 

COMBI DEALS

Moet naast het voedingspatroon er ook wat veranderen in uw bewegingspatroon? Dan is de combi-deal met een Personal Training- traject onder begeleiding van onze professionele personal trainers misschien de uitkomst voor u! U heeft dan uw eigen voedingscoach met daarnaast een eigen personal trainer, zij zullen er dan samen voor zorgen dat u uw doelstelling gaat bereiken! Voor meer informatie over het Personal Trainings- traject kunt u kijken onder het tabblad Personal Training.

 

De onderstaande combi deals bieden wij aan:

Combi deal small:                 Intake + PT small + Voeding small

Combi deal medium:             Intake + PT medium + Voeding medium

Combi deal small:                 Intake + PT large + Voeding large

 

 

Tarieven en de algemene voorwaarden kunt u vinden onder het tabblad info.

 

Mind & Motion is gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsullente door het Civas