Eenmalig inschrijfgeld €25,-
Het betalen van het eenmalige inschrijfgeld en de verrekening van de maand wanneer je instroomt, wordt bij de eerste incasso geïncasseerd ook bestaat de mogelijkheid deze te pinnen of contant te voldoen aan de bar.

Onbeperkt groepslessen €28,50

Onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen die je bij Mind & Motion kunt volgen!

Onbeperkt Fitness €30,50
Onbeperkt fitnessen in een fantastische ruimte met prachtige apparatuur!

Totaalpakket (groepslessen & Fitness) €34,50
Onbeperkt gebruik van alles wat het Lifestylecenter te bieden heeft!

Partnerdeal €55,-
Ideaal en het goedkoopste als je elkaar wil motiveren om te sporten! Met zijn tweeën onbeperkt gebruik van alles wat het Lifestylecenter te bieden heeft!

Voorwaarde bij deze deal is dat je woonachtig bent op het zelfde adres en de lidmaatschapskosten van 1 rekeningnummer geïncasseerd kunnen worden. Als je hier aan voldoet kom je in aanmerking voor de partnerdeal! Schrijven jullie je tegelijk in voor de partnerdeal, betaal je ook maar voor 1 persoon het eenmalige inschrijfgeld. (als je lid bent bij Mind & Motion en je wil je abonnement upgraden naar een partnerdeal geld dit als een upgrade en niet als een nieuw lid en betaal je dus geen extra inschrijfgeld)

Strippenkaart €72,50
Verblijf je hier maar tijdelijk, of wil je tijdens een zomer of winterstop van je eigen sport toch je kracht en conditie onderhouden? Er zijn tal van redenen om te kiezen voor de strippenkaart! De strippenkaart is een half jaar geldig.

Jaarabonnement
Bij het jaarabonnement ontvangt je 1 maand van het door jou gekozen abonnementsvorm cadeau!
Bv:
Bij een Partnerdeal betaal je per maand €55,- (12 x €55,-) Met het jaarabonnement betaal je in 1 keer €605,- (=11 x €55,-) 

Je betaald in 1 keer voor een jaar lidmaatschap en kunt hier een jaarfactuur van krijgen.

PT- abonnement €22,-
Dit abonnement is alleen mogelijk tijdens een Personal- Training traject van Mind & Motion.

Bedrijfsfitness
Mind & Motion is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres               Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon                 0513 - 633 111

Fax                         0513 - 636 050

Email                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet                  www.bedrijfsfitnessnederland.nl

 

Lidmaatschap beëindigen
Wanneer u om wat voor reden dan ook wilt opzeggen kan dat te allen tijde. Dit kan middels een schriftelijk uitschrijfformulier, deze is uitsluitend te verkrijgen aan de balie. Bij opzeggingen voor de 25ste van de maand betaalt u de volgende maand niet meer. (Wij hanteren geen opzegtermijn maar wij houden ons daarom wel strikt aan de 25ste van de maand)

Tijdelijke stop is alleen mogelijk bij een kopie van verklaring van huisarts of fysio dat sporten wordt afgeraden.