Lifestylecenter Mind & Motion beschikt over een zeer gezellig ingerichte bar waar volop gebruik van wordt gemaakt! Een kop koffie of thee, of nog wat specialer; een lekkere cappuccino of latte macchiato. Ook is het mogelijk om na het trainen een eiwitshake of eiwitreep te nemen. Wil je echt gezond? Dan kun je kiezen voor de SMOOTHIE VAN DE MAAND! Elke maand staat er een nieuwe smoothie variant voor je klaar..

In de winter is het natuurlijk heerlijk vertoeven in de bar.. Maar `s zomers willen we graag naar buiten en genieten van het heerlijke weer, ook dat kan! Aan de voorzijde van het pand kunt u op het terras uw drankje nuttigen en heerlijk genieten van de zon met een mooi uitzicht op de ingang van Bedum. Ook dat is lifestyle :)

Aan de bar verkopen wij tevens de hoogwaardige voedingssupplementen van Vitakruid . Om te weten welke supplementen een toegevoegde waarde voor jou kunnen hebben, kun je je laten informeren aan de bar. Ook verkopen wij hier de plantaardige eiwitshakes van Orangefit . Deze shakes zijn te verkrijgen in zakken voor thuis, maar je kunt ook een losse shake aan de bar bestellen. Deze shakes zijn zeer bevorderlijk voor het herstel en zijn ook nog een superlekker!