Bedumer winterloop

UMCG kanker research fonds. Helaas heeft iedereen in zijn omgeving te maken met kanker. Door de maatschappelijke betrokkenheid denken wij dat dit doel een breed draagvlak is. U helpt toch ook mee?

Wat doet mind & Motion:

Spinning Marathon:
Op zondag 19 januari houden wij een spinning marathon.
Deze 4 uur durende marathon staat volledig in het teken voor het goede doel.
Je kan als individu een uur gaan fietsen of je maakt een groepje en huurt 1 fiets voor 4 uur lang af.
1 ding staat voor op we zullen met heel veel plezier en Enthousiasme gaan fietsen en een zo hoog mogelijk geld bedrag ophalen
voor het goede doel UMCG Kanker Research Fonds.
Waar: Mind & motion Verbindingsweg 3
Kosten: € 25,- per uur
Opgeven: info@mind-motion.nl
Tijden: 09:00 – 10:00
10:00 – 11:00
11:00 – 12:00
12:00 – 13:00

Massages voor het goede doel:

Wil je dit jaar goed van start gaan tijdens de Bedumerwinterloop? Of wil je na het lopen je spieren los laten masseren? Dit jaar staan Fysiotherapie Bedum en Lifestylecenter Mind & Motion voor je klaar om jou te voorzien van een heerlijke massage.
Op zaterdag 1 februari tussen 09.00 tot 17.00 uur is er de mogelijkheid om een massage te krijgen in het Hotel ’t Gemeentehuis. Een massage zorgt ervoor dat de bloedsomloop wordt verbeterd en de spieren lekker soepel worden. Op deze manier kan je optimaal presteren tijdens de winterloop. Wanneer je na de run komt om je spieren los te laten masseren, zal dit bijdragen aan een sneller herstel. Natuurlijk ben je ook meer dan welkom wanneer je niet mee rent en gewoon even lekker los gemasseerd wil worden.

De massages zijn ook nog eens super voordelig! Voor € 15,- boek je al een massage. Natuurlijk mag je altijd iets meer geven, want de gehele opbrengst gaat naar het UMCG Kanker Research Fonds.

Een goed doel steunen met een massage, heerlijk toch? Wees er snel bij want vol=vol..

Alvast boeken kan via info@mind-motion.nl

Donatie pot en winterloop koffie:
Op de bar bij Mind & Motion staat een donatie pot. Hier mag een ieder die het wil een donatie in doen voor het goede doel.
Wat de donatie ook is elke donatie is welkom.
Tevens kun je de komende maand kiezen voor een winterloop koffie. Deze koffie is € 0.50 cent duurder.
Maar ook deze €0.50 cent doneren wij dan aan het goede doel. Dus kortom bestel nu een lekkere winterloop koffie en steun daar mee gelijk het goede doel UMCG Kanker Research Fonds.