Corona update, uitbreiding openingstijden en meer nieuwtjes!

Lieve Leden,

Ook jullie hebben vast vol spanning naar de persconferentie gekeken gisteravond. We zijn ontzettend blij dat we open mogen blijven! Wat een opluchting! En wat fijn dat de regering inziet hoe belangrijk sport is! Zowel mentaal als fysiek. Helaas kregen we niet alleen maar goed nieuws:-/ De groepslessen kunnen NA VANAVOND, de komende 2 week niet doorgaan. We vinden dit ontzettend vervelend voor alle mensen die elke week enthousiast naar de lessen komen. Gelukkig heeft de premier al wel aangegeven dat het voor 2 week is, en dat we daarna weer terug gaan naar de huidige situatie. Daar focussen we dan ook op!:-) En… Geen groepslessen betekend niet dat jullie niet kunnen sporten jongens! We gaan jullie een andere optie aanbieden. Hieronder zetten we de actiepunten op een rijtje voor jullie😊
LET OP!!! Vandaag gaan alle lessen nog gewoon door!

We verruimen per direct de openingstijden!!! Wij zijn vanaf donderdag elke dag door de week open van 07:30 uur t/m 21:30 uur EN in het weekend van 07:00 uur t/m 16:00 uur. Op deze manier kunnen we de drukte meer spreiden. Voorlopig hoeven we nog steeds niet te reserveren in de ochtend/middag. In de namiddag/avond moet er wel gereserveerd worden, tussen 17:30 en 21:30 uur. Wat dat betreft veranderd daar niets aan.
We bieden alle groepslesleden aan om de komende 2 week beneden te sporten in de ochtend/middag. Dit betekend dat het tarief hetzelfde blijft voor de groepslesleden maar zij toch gebruik kunnen maken van de fitness. MAAR LET OP! Groepslesleden kunnen beneden sporten tussen 07:30 en 17:30 uur.
Willen deze mensen wel graag in de avond sporten? Dan moet het groepslesabonnement omgezet worden naar een totaal abonnement. Heb je geen idee wat je beneden kan doen? Vraag dan aan 1 van onze instructeurs of ze jou op weg willen helpen. Dat doen we met alle liefde😊
We gaan weer een aantal lessen live uitzenden via YouTube. Jullie kunnen ons volgen door de volgende link te gebruiken:

https://www.youtube.com/channel/UCwsUs6sy4DqhNsdZnKFOjNA/videos?view_as=subscriber

De volgende lessen staan voor de komende periode LIVE op het programma:
Donderdag 5 november om 19:30 uur BBB Anneke
Vrijdag 6 november om 09:00 uur FiftyFit Marit
Zaterdag 7 november om 10:00 uur Yoga Roanne
Zondag 8 november GEEN LIVE LES
Maandag 9 november om 09:00 uur Total Body Anneke
Dinsdag 10 november om 19:00 uur Pilates Marit
Woensdag 11 november om 09:00 uur 65+ Anneke
Donderdag 12 november om 19:30 uur Motion & Balance Roanne
Vrijdag 13 november om 09:00 uur Buikspierkwartier Anneke
Zaterdag 14 november om 10:00 uur Yoga Roanne
Zondag 15 november GEEN LIVE LES
Maandag 16 november om 09:00 uur HIT Anneke
Dinsdag 17 november om 19:30 uur Pilates Marit
Zetten jullie de tijden in de agenda? En wanneer je meegedaan hebt… Laat je ons dit dan weten?

Daarnaast starten we met het aanbieden van virtuele spinninglessen. Dit doen we voor 2 personen per keer. Op deze manier is het geen groepsles;-) Dit doen we vanaf zaterdag 7 november op de volgende momenten:
Maandag t/m vrijdag in de ochtend van 08:00 tot 08:50 uur, 09:00 tot 09:50 uur en 10:00 tot 10:50 uur.
Maandag t/m vrijdag in de avond van 18:00 tot 18:50 uur, 19:00 tot 19:50 uur en 20:00 tot 20:50 uur
Zaterdag en zondag van 09:00 tot 09:50 uur, 10:00 tot 10:50 uur en 11:00 tot 11:50 uur
Let op!!!! We willen jullie vragen maximaal 2 x per week te reserveren voor een spinning les. Reserveren kan vanaf morgenochtend.

Gelukkig mogen we ook nog steeds masseren en personal training geven… En daar… Hebben we volop plek voor!:-) We zetten deze week nieuwe plekken online. Dus check regelmatig onze social media kanalen!
Tijdens de vorige Corona golf hebben we een hele boel spullen voor de groepslessen uitgeleend. We hebben besloten om dat dit keer niet te doen. Het kost ontzettend veel tijd en werk om dit goed te organiseren. Omdat het nu om een korte periode gaat van 2 week, hebben we besloten het uitlenen niet te gaan organiseren.

Inschrijfgeld terug verdien actie
Vorige maand hebben we voor nieuwe leden een actie gehouden waarbij ze hun inschrijfgeld terug konden verdienen. Inmiddels weten we wie allemaal aan de voorwaarden hebben voldaan. Deze toppers ontvangen eind deze week het inschrijfgeld weer retour😊

Tot slot…
We hopen dat jullie net als ons positief kunnen blijven. Tenslotte is er een hele hoop dat wel kan😊 Daarbij hebben we een dak boven ons hoofd en zijn (de meeste mensen) nog steeds gezond! Natuurlijk is het jammer en missen we veel sociale dingen… Maar hey… Misschien kom je er nu dan wel aan toe om dat leuke boek te lezen of die spannende serie te kijken😉 En… misschien kun je nu extra tijd besteden aan….. de sportschool😊 Want dat levert je altijd iets positiefs op!

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief… En…. tot gauw toppers!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion