Corona update

Corona update

Lieve leden,

De meeste mensen zijn weer terug van vakantie en morgen gaan de kinderen weer naar school. We gaan weer terug naar het ‘normale’ leven. Hoewel we allemaal weer van start gaan met de alledaagse dingen zoals school, werk, etc. speelt de corona nog steeds en helaas steeds weer meer een rol in dat dagelijkse leven. Middels deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte stellen van een aantal zaken en veranderingen rondom Mind & Motion en Corona.

Allereerst een groot compliment naar jullie allen. Het merendeel van de mensen maakt echt heel goed zijn/haar spullen na gebruik schoon. We vinden het ontzettend fijn dat jullie dit zo goed oppakken met zijn allen. Hier en daar wordt er wel eens een keer wat vergeten natuurlijk. Schroom niet om elkaar aan te spreken of dit bij het personeel aan te geven. We moeten dit echt met z’n allen doen.
Hieronder zetten we voor alle duidelijkheid nog even de corona maatregelen op een rijtje:

  • Bij binnenkomst ontsmet je eerst je handen en pak je een schoon doekje. Deze houd je gedurende de training bij je om je gebruikte materialen mee schoon te maken. Wanneer je het pand verlaat, werp je het doekje in de daarvoor bestemde wasmand.
  • Tevens staan er boven ook 2 wasmanden voor de mensen die een groepsles komen doen. We willen ook de groepslessers vragen met een schoon doekje de zaal in te gaan. De gebruikte materialen tijdens de les schoon te maken met je eigen doekje en daarna in de daarvoor bestemde wasmand te werpen
  • Het vullen van eigen bidon is NIET MOGELIJK aan de bar beneden. We maken daar smoothies/koffie/thee en vinden het niet Coronaproof wanneer iedereen aan deze kraan zit om zijn/haar eigen flesje bij te vullen.
  • Het kwam ons ter oren dat een aantal van jullie de kleedkamers erg druk vinden. We willen dan ook benadrukken dat het prima is om de kleedkamer NIET te gebruiken. Wanneer je een groepsles volgt mag je de schoenenwissel doen in de zaal waar je de les gaat volgen.
  • Kom niet te vroeg!!! We merken dat mensen soms 10 minuten van te voren aanwezig zijn en staan te wachten in de gang. We willen jullie vragen echt pas 5 minuten van te voren te komen. Je kan dan meteen naar de zaal. We willen benadrukken dat het niet de bedoeling is om op de gang te wachten
  • We dragen extra zorg voor ventilatie. De ramen staan de hele dag op de kantelstand in het hele pand. Ook tijdens de lessen. In de groepsleszalen hebben we tevens een luchtverversingssysteem. Dit zorgt voor ruim voldoende verse lucht en een goede luchtcirculatie. Daarbij hebben we de airco aan voor koele lucht. Naast dat we de ramen op kantelstand hebben staan, hebben we drie extra ventilatie momenten per dag. Tussen 08:00 en 08:15, 13:00 en 13:15, 21:15 – 21:30 zetten we alle ramen en deuren wagenwijd open. Zodat alles extra goed kan ventileren

LET OP!!!! Aankomende week gaan we peilen hoe druk het is in de fitness. Wanneer we van mening zijn dat het te druk wordt op bepaalde momenten gaan we voor die momenten het reserveren voor de fitness weer inzetten. Dit zal wel op een iets andere manier gaan dan voorheen. We willen namelijk voorkomen dat iedereen tegelijkertijd binnenkomt. De uren zullen meer gaan verspringen zodat we ook in de tijdsblokken meer spreiding van sporters krijgen.

Volgende week zal er wederom een nieuwbrief volgen om jullie op de hoogte te stellen van de ervaringen van aankomende week. Tevens stellen we jullie in die nieuwsbrief op de hoogte van andere leuke nieuwtjes rondom Lifestylecenter Mind & Motion😊

We hopen jullie aankomende week weer te treffen in ons centrum… Tot dan!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion