Corona virus

Corona virus

Inmiddels heeft het corona virus ook Groningen bereikt en worden overal maatregelen getroffen om dit zoveel mogelijk in te dammen. Wij willen jullie graag een update geven met betrekking tot de activiteiten binnen Mind en Motion.

Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen goed in de gaten en zullen wij aanpassingen maken zodra dit van ons gevraagd wordt. Vooralsnog gaan alle activiteiten door en kunnen jullie gewoon komen fitnessen en groepslessen volgen.

Om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen, willen wij jullie vragen om ook jullie verantwoordelijkheid hierin te nemen.
Houd je daarom de komende tijd extra goed aan onderstaande maatregelen:
– Was je handen veelvuldig met water en zeep gedurende 15 tot 20 seconden
– Gebruik ten alle tijden een handdoek
– Maak altijd je gebruikte toestellen en materialen schoon na gebruik. Hiervoor hangen er spray’s en doekjes aan de muren. (ook kracht apparatuur)
– Vermijd lichamelijk contact (geen handen schudden of high five’s geven)
– Hoest en nies in je ellenboog
– Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze gelijk in de prullenbak
– Wanneer je momenteel niet fit bent / griepverschijnselen vertoond, wacht dan tot je je weer beter voelt om te komen sporten.

Wij zijn in ieder geval bezig met extra schoonmaakwerkzaamheden en doen er alles aan om het zo hygiënisch mogelijk te houden binnen Mind en Motion. Wij willen jullie vragen om ook jullie verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Op deze manier hopen wij samen het verspreiden van het virus tegen te gaan.

Heeft u veder vragen mail of bel ons gerust.

Team Mind en Motion