Extra nieuwsbrief November

Extra nieuwsbrief November

HET parkeerprobleem😉
Vorige week is er een nieuwsbrief verstuurd met daarin het verzoek om niet meer bij de buren te parkeren maar elders op het terrein of op het gras. Inmiddels hebben wij en vele leden ondervonden dat het niet een heel verstandig plan was om de auto’s op het gras te parkeren. Sleepkabels en vele sterke mannen moesten eraan te pas komen om auto’s die vast stonden weer uit het gras te halen. Oeps! Dit gaan we dus niet meer doen. We zoeken z.s.m naar een passende oplossing. Probeer in ieder geval overdag niet bij bike store kuiper te parkeren en goed naar de bordjes te kijken bij buurman Richard. Op sommige plaatsen staat daar heel duidelijk NIET parkeren. We houden jullie op de hoogte.

Nieuwjaarsborrel
Vrijdag 3 januari willen we heel graag met jullie toasten op het nieuwe jaar… Jullie zijn dan van harte welkom om tussen 20:00 en 22:00 uur met ons een borrel te komen drinken. Ook staat er natuurlijk wat lekkers voor jullie klaar. EN… Voor de liefhebber… Marit zal om 19:00 uur een knallende nieuwjaarsworkout van 45 minuten geven… Dus BE THERE! Reserveren kan vanaf volgende week in de virtuagym app. We rekenen op jullie toppers!

Extra spiegels
Het duurde even iets langer dan we gehoopt hadden… Maar volgende week worden er eindelijke extra spiegels geleverd. Aankomend weekend gaan we de boel verschuiven… Volgende week dinsdag of woensdag worden de extra spiegels geleverd. Eind volgende week kunnen jullie volop gebruik maken van de mooie spiegelwand die geplaatst wordt in de fitness ruimte. We kunnen niet wachten!!! 😊