Goed nieuwsbrief Mei

Goed nieuwsbrief Mei

Lieve Leden

Daar zijn we…. Met een GOEDnieuwsbrief!:-) Want ja…. we hebben weer mogelijkheden tot fitness!!! Niet binnen, maar buiten😉 Inmiddels hebben we een tent opgezet naast het pand. Ook komt er morgen een grote container naast de tent te staan. In deze container worden verschillende materialen en apparatuur geplaatst. Te denken aan roeitrainers, airbikes, dumbels, bankjes squat rek, bench press etc!!! Er kunnen vanaf nu dus vrije fitness uren geboekt worden in Virtuagym!!! Daarnaast gaan we ook meer lessen aanbieden, waaronder spinning, latin dance en een extra yoga les. We willen benadrukken dat we enorm ons best doen om het iedereen naar de zin te maken. We bekijken dan ook per week wat we aan kunnen passen. We willen zoveel mogelijk leden de gelegenheid geven om te komen sporten. Het is daarom niet de bedoeling dat er twee lessen achter elkaar voor dezelfde persoon geboekt worden.

Het rooster is te vinden in Virtuagym waar jullie ook kunnen boeken natuurlijk!!!:-) Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@mind-motion.nl

Alle lessen duren voorlopig 50 minuten. Daarbij willen we jullie een aantal regels meegeven:
1. Kom omgekleed.
2. De deur van de sportschool blijft gesloten. Zorg er dus voor dat je naar het toilet bent geweest😉
3. Bij elk stationnetje staan doekjes. Maak na elk gebruik de materialen schoon.
4. Kom pas 3 minuten voor aanvang van de les. We willen namelijk zo weinig mogelijk mensen bij elkaar op het terrein hebben.
5. Vertrek na de les meteen!
6. Zorg ervoor dat je afstand houdt van elkaar en van de instructeurs.
7. Zorg ervoor dat je je handen ontsmet voordat je de tent binnen gaat. Wij zorgen voor een punt waar je je handen kan desinfecteren.
Laatste online workouts
Aanstaande vrijdag zal er in de ochtend een Motion & Balance les van Roanne worden geplaatst op Youtube en Lars zal vrijdagavond 19:30 uur een bodypower les geven. Dit zijn voorlopig de laatste online workouts. Voor de aankomende 2 weken nemen we hierin even een pauze. Onze tijd en energie gaat nu zitten in de buiten lessen. Hopelijk begrijpen jullie dat… Natuurlijk kunnen jullie alle workouts die er al op staan WEL herhalen😊

Terughaal actie materiaal
Doordat we nu weer buiten lessen aan kunnen bieden, hebben we ons materiaal nodig. We willen dan ook heel graag de spinningfietsen EN alle barbel sets weer retour. Aanstaande zaterdag kunnen de spullen weer ingeleverd worden. Dit gaat als volgt:
08:30 uur – 10:00 uur mensen met de achternaam die begint met de letters A t/m I
10:00 uur- 11:30 uur mensen met de achternaam die begint met de letters J t/m Q
13:00 uur – 14:30 uur mensen met de achternaam die begint met de letters R t/m Z

Voor nu willen we jullie natuurlijk wederom bedanken voor al jullie steun en vertrouwen. Want man… Wat hebben we veel lieve mailtjes, berichtjes, appjes en kaartjes gehad! GEWELDIG!!! We zijn zo mega blij met jullie en met team Mind & Motion!! Momenteel zijn er veel ups en downs, elke dag proberen we zo goed mogelijk in te spelen op wat er van ons verwacht wordt. Dankzij jullie zijn komen we weer door de down momenten heen! BEDANKT daarvoor! ECHT!!! Samen komen we hier doorheen!

We zijn zooooo blij dat we weer wat meer voor jullie kunnen betekenen! Tot gauw toppers!!!! 😊

Sportieve groet,

Ronald, Marit en Team Mind & Motion.