Heropening Lifestylecenter Mind & Motion 1 juli

Heropening Lifestylecenter Mind & Motion 1 juli

Nieuwsbrief rondom de opening 1 juli

Daar zijn we dan eindelijk met meer nieuws over de opening. We moesten mega lang op het definitieve protocol wachten… vandaar dat het ook wat langer duurde voordat jullie weer een nieuwsbrief konden ontvangen. Man, man, man wat een weken hebben we achter de rug. Afgelopen tijd hebben jullie volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden om buiten lessen te volgen en te fitnessen in de tent. Meestal hadden we geluk met de weersomstandigheden, maar niet altijd en daardoor konden de lessen helaas niet altijd doorgaan. Gelukkig toonden jullie daar vrijwel alle begrip voor. Fijn😊 De komende periode staan ons een hoop nieuwe dingen te wachten… In deze nieuwsbrief leggen we jullie uit wat jullie kunnen verwachten. Zoek een rustig plekje en lees mee…

Open per 1 juli
Afgelopen vrijdag is het definitieve protocol bekend geworden. EINDELIJK!!! Wat hebben wij (en jullie) hier lang op moeten wachten. In dat protocol staat dat zowel de fitness als groepslessen doorgang kunnen vinden. Maar dan wel binnen een bepaald tijdvak en alleen op reservering. Er mogen een beperkt aantal sporters tegelijkertijd in het pand aanwezig zijn. Ook kregen we het goede nieuws dat niet alleen de horeca, maar ook de kleedkamers en sauna open mogen!!!
Aankomende week maken we een virtuele tour waarin we jullie laten zien wat jullie te wachten staat wanneer jullie weer heerlijk binnen komen sporten

Alleen toegang met reservering
Yep… Jullie kunnen alleen gebruik maken van de fitness en groepslessen op reservering. Wij zijn verplicht om deze regel te hanteren en zullen ons hier dan ook strikt aan houden. Alle groepslessen (met uitzondering van yoga) worden verkort naar 50 minuten. Zo hebben we 10 minuten speling tussen de lessen door. Voor de groepslessen geldt dat je 5 minuten voor de les aanwezig bent. Fitness is te reserveren voor 75 minuten. Voor de fitnessers geldt dat ze in die 75 minuten binnen komen en ook weer vertrekken. Na elk fitness blok houden we een schoonmaakronde. Tevens wordt van alle sporters verwacht dat alle materialen NA IEDER GEBRUIK met een hygiënisch doekje gereinigd worden. Mind & Motion stelt hiervoor voldoende producten ter beschikking en we zullen hier dan ook op toezien.
Heb je nog geen account in Virtuagym om te reserveren? Mail dan even. We maken het account dan aankomende week in orde.

Goodybag
Voor alle leden ligt er in de eerste week van juli een goodybag klaar. Dit om jullie te bedanken voor jullie loyaliteit en vertrouwen. Wat hebben we veel aan jullie lieve woorden, positieve berichtjes en steunbetuigingen gehad. Echt hartverwarmend! 🙂 Zonder jullie hadden we Mind & Motion niet voort kunnen zetten. Bedankt lieve, lieve, lieve mensen. In deze gevulde goodybag zit onder andere een keytag. Wat jullie hier mee moeten doen leggen we hieronder uit.

Keytag
Deze keytag wordt gekoppeld aan jouw account. Na ontvangst van de keytag gebruik je deze wanneer je Mind & Motion betreedt. Zo weten wij wie wanneer aanwezig was en hebben we controle op de aanwezigheid op de gereserveerde tijdstippen. Vergeet hem niet, want inchecken is noodzakelijk. Volgens het nieuwe protocol zijn we verplicht om te weten wie daadwerkelijk binnen is. Een eis van de overheid. Gelukkig kan je de keytag gebruiken als leuke Mind & Motion sleutelhanger😊 Dus…. Doe hem aan je fiets/autosleutel en zorg er zo voor dat je je keytag altijd bij je hebt.

Regels
Net als ieder ander bedrijf zijn ook wij verplicht tot het hanteren van Coronaregels. Deze regels hangen duidelijk zichtbaar op onze locatie. Alles even op een rijtje:
– Reserveren is verplicht
– Eigen handdoek is verplicht (zonder handdoek geen toegang)
– Materiaal schoonmaken na ieder gebruik
– Denk eraan dat je voldoende afstand bewaart tot mede sporters én personeel
– Volg ten alle tijde instructies van het personeel op
– Kom niet bij koorts, verkoudheid, ziekte en andere corona gerelateerde klachten
– Maak gebruik van de aangegeven looproute. We hanteren 1 ingang en 1 uitgang.
– Om jullie veiligheid te garanderen ventileren wij voortdurend
– We werken met de volgende maximale aantallen (fitness 25 personen, grote groepsleszaal 16 personen, spinning/bokszaal 10 personen)
– Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend

Horeca
Na het sporten (ook na het tijdsblok van 75 minuten of na een groepsles) is er gelegenheid om een drankje of smoothie te nuttigen in de horeca. Dit gedeelte staat los van het reserveren van fitness/groepslessen. Maar de horeca zit toch in de fitness? Horen we jullie denken. Klopt… Eigenlijk mogen we 40 mensen tegelijk binnen hebben. We bouwen dus een ruime marge in. Want… We hanteren per 75 minuten maar 25 mensen tegelijk in de fitness.. Daarom is de horeca altijd toegankelijk voor mensen die gesport hebben.

Extra groepslessen
Yes!!!! EXTRA lessen op het rooster! Dat is goed nieuws! Naast het normale rooster (van voor de corona tijd) komen de volgende lessen erbij:
Maandag 19:30 uur Spinning
Woensdag 19:00 uur Bootcamp
Donderdag 18:30 uur Pilates
Vrijdag 19:30 uur Latin Dance
Zaterdag 09:00 uur Bootcamp
Een duidelijk overzicht van alle lessen plaatsen wij deze week op de website/social media.  Tevens zal aankomende week het rooster up to date in virtuagym komen te staan.

Gesloten i.v.m voorbereidingen 1 juli
Maandag 29 en dinsdag 30 juni zijn we beide dagen de hele dag GESLOTEN. Er kan niet worden gefitnesst en er worden die dagen geen groepslessen, PT en massages gegeven. Er is een heleboel te doen… Denk aan de fitnesstent afbreken, de container weghalen, de horeca gereedmaken, de spinningfietsen en andere apparatuur een onderhoudsbeurt geven, de software en roosters gereedmaken, de kleedkamers van top tot teen reinigen etc. We willen als team optimaal voorbereid zijn op de opening. Alles is straks tot in de puntjes verzorgd voor jullie😊

We sluiten deze nieuwsbrief af met een hele enthousiaste groet! We staan als team te springen om jullie weer binnen te verwelkomen! 😊

Deze week nog even buiten…. Maar 1 juli weer lekker binnen los! YEEEEAAAHHHHHH!!!!!

Tot gauw toppers!!!

Enthousiaste sportieve groet,

Team lifestylecenter Mind & Motion