Laatste nieuwsbrief voor de heropening :-)

Laatste nieuwsbrief voor de heropening :-)

Lieve mensen… MORGEN is het zover!! 😊 Nog één nachtje slapen! We zetten nog even een aantal zaken voor jullie op een rijtje om de eerste dagen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gebruik sauna
Wil je graag gebruik maken van de sauna? Dat kan! Echter wel iets korter dan je misschien gewend bent. We hanteren de zandloper regel 😉 Ieder kan 15 minuten van de sauna gebruik maken. Per 15 minuten kan 1 persoon gebruik maken van de sauna. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij de balie. Wij geven aan of je meteen gebruik kan maken van de sauna, of misschien nog even moet wachten.

Douches
Natuurlijk mag je ook weer gebruik maken van de douches. Houd ook hier rekening met elkaar. Ga niet uitgebreid douchen en zorg ervoor dat je ook hier afstand van elkaar houdt.

Kickboksen
Ook deze les… met fysiek contact kan gelukkig weer doorgaan. We willen jullie erop attenderen dat het natuurlijk het meest hygiënisch is om je eigen spullen hiervoor aan te schaffen en te gebruiken. De spullen die bij ons aanwezig zijn, mogen jullie ook gebruiken. Maar 100% hygiënisch is dit natuurlijk niet. Gebruik is toegestaan… maar eigen spullen gebruiken is nog beter.

Goodiebag
Voor alle leden die lid zijn gebleven tijdens de crisis, staat er een goodiebag klaar. Dit als waardering voor al jullie steun en vertrouwen😊 In deze goodiebag zit onder andere een keytag. Dit heeft de vorm van een sleutelhanger. Wanneer je voor het eerst weer komt sporten krijg je een goodiebag met daarin jouw eigen keytag. Deze koppelen we aan jouw persoonlijke account. De keytag geeft ons inzicht in wie wanneer komt en welke les hij/zij volgt. Hiermee voldoen we aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast gaan we in de toekomst werken met credits. Wanneer je komt sporten krijg je credits. Bij een x aantal credits ontvang je een attentie. De goodiebag met gekoppelde tag krijg je wanneer je het pand weer voor het eerst verlaat.

Geen uitleen van handdoeken
We lenen geen handdoeken meer uit. Hierin maken we geen uitzonderingen. Ben je je handdoek vergeten? Dan heb je geen toegang. Natuurlijk kun je naar huis gaan en een handdoek ophalen. Wanneer je later aan komt in het gereserveerde tijdvak, is dit niet erg.

Eigen bidon
We willen jullie erop attenderen je eigen flesje of flesjes mee te nemen. We lenen geen glazen meer uit en ook kunnen jullie momenteel niet je eigen water tappen bij de bar. Dit ter voorkoming dat iedereen contact maakt met de kraan aan de bar. We willen deze zo hygiënisch mogelijk houden. Heb je niet genoeg water bij je? Geen probleem. We hebben volop flesjes water te koop aan de bar. Liever niet kopen? Zorg er dan voor dat je voldoende water bij je hebt.

Tijdvak gebruiken
Zoals jullie hebben gezien in Virtuagym reserveren jullie in de fitness een bepaald tijdvak. Het is niet zo dat je perse 75 minuten moet blijven. Je kan best 5 of 10 minuten later starten en 5 of 10 minuten eerder ophouden. Neem wel het volgende in acht.
Eerder komen dan de gereserveerde tijd KAN NIET
Langer doorgaan dan de gereserveerde tijd KAN NIET

Let wel, dat het reserveren van de fitness hoort bij fase 1 van de opening. In fase 2 wordt alles weer wat vrijblijvender 😉 Daarvan houden we jullie op de hoogte.

Looproute
Er is sprake geweest van een aangepaste looproute binnen Lifestylecenter Mind & Motion. Gelukkig zijn de regels nogmaals versoepeld en hoeven we hier geen gebruik meer van te maken. Maar… houden jullie alsjeblieft wel rekening met elkaar?

Tijden lessen verkort
Alle lessen (m.u.v. de yoga en Motion & Balance) zijn verkort naar 50 minuten. In deze 50 minuten zit ook de warming up & cool down verwerkt. De lessen zijn dus iets korter dan jullie van ons gewend zijn. Dit doen we zodat we tijdens de wisselingen van de lessen zo weinig mogelijk drukte willen in de kleedkamers en de trap. We willen hierbij het volgende van jullie vragen:
– Denken jullie er aan echt op tijd voor een les te zijn?
– Denken jullie er aan dat je na de les niet in de kleedkamer blijft kletsen? In ons vernieuwde horeca gedeelte zijn jullie van harte welkom om bij te kletsen of een drankje te doen.

Horeca
Zoals we hierboven al aangaven, zijn jullie van harte welkom om een drankje te doen en bij te kletsen in de horeca. We hebben verschillende zitjes gecreëerd, zodat we meer plaatsen hebben en toch voldoende afstand van elkaar kunnen houden. We hopen dat jullie hier net zo blij mee zijn als ons.

Schoonmaak
We houden per dag 5 extra schoonmaakrondes. Deze schoonmaakrondes bestaan o.a. uit het afnemen van deurklinken, legen van de prullenbakjes en checken van het desinfectiemateriaal. In de fitness zaal hangt een lijst waarop de instructeurs deze schoonmaak acties afvinken.
Tevens houden we onze normale schoonmaakwerkzaamheden aan in de ochtend, middag en avond.
Naast de extra schoonmaakwerkzaamheden die wij verrichten, vragen wij aan jullie om hier ook zorg voor te dragen. Neem de materialen af die je gebruikt hebt. We hopen dat iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid hiervoor kan/wil dragen. Mocht het nodig zijn zullen we hier mensen op aanspreken, maar we hopen dat dit niet nodig zal zijn. Samen houden we alles schoon. Met z’n allen hebben we ervoor gezorgd dat Lifestylecenter Mind & Motion weer open kan. Laten we er dan ook met z’n allen voor zorgen dat we open kunnen blijven😊

De afgelopen dagen hebben we keihard gewerkt om alles voor jullie in orde te maken. We zijn oprecht trots met wat we met het hele team voor elkaar hebben gekregen😊 Het ziet er spik en span uit. We zijn er dan ook meer dan klaar voor om weer open te gaan! EINDELIJK 1 juli… Nog 1 nachtje slapen en dan kunnen we weer los.

TOT GAUW!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion