Nieuwsbrief april... Hoe nu verder??? Mogelijkheden voor jullie kinderen!:-)

Nieuwsbrief april... Hoe nu verder??? Mogelijkheden voor jullie kinderen!:-)

Lieve leden,

Daar was eindelijk de langverwachte persconferentie en de daaropvolgende nieuwsbrief. Helaas hebben we te horen gekregen dat we voor nu de deuren gesloten moeten houden. Gelukkig gaan we wel de goede kant op en zijn er positieve ontwikkelingen! Man, man, man… wat is het afzien voor jullie en voor ons. We missen jullie zo enorm!!! En jullie ons ook… Dat laten jullie ons vaak weten via de mail, Messenger of via de app. Deze berichten waarderen we enorm en doen ons goed.

De crisis raakt de samenleving erg hard en ons geduld wordt op de proef gesteld. Zoals de premier aangaf is sport een belangrijk onderdeel van de gezondheid. Dit heeft dan waarschijnlijk ook de eerstvolgende prioriteit en hopen we daarbij als volgende aan de beurt te zijn om weer te openen.

De fitness branche heeft een goed plan ingediend bij de overheid. Dit plan is realistisch en haalbaar en wordt in verschillende fases ingedeeld. We willen nog niet te diep op elke fase in gaan, maar we denken er bijvoorbeeld over na dat je als lid sportmomenten kan boeken voor de fitness en groepslessen via Virtuagym. Echter zal er beperkt ruimte zijn in de groepslessen. We willen benadrukken dat jullie, onze trouwe leden, op nummer 1 staan! We schrijven in de eerstvolgende fase dan ook geen nieuwe leden en oud leden in! Dit om jullie zoveel mogelijk gebruik te laten maken van de fitness en groepslessen.

Gelukkig zijn velen van jullie voorzien van materialen waarmee jullie thuis kunnen blijven sporten. Ondanks dat we gesloten zijn houden we ons personeel zoveel mogelijk aan het werk. We blijven zo lang we gesloten zijn live lessen aanbieden en proberen dit zoveel mogelijk op jullie wensen af te stemmen. Geef dus vooral aan wat je graag wil zien en meedoen😊

We hebben vanavond te horen gekregen dat kinderen onder de 12 wel in groepen mogen sporten. We willen dan ook m.i.v. van maandag verschillende lessen aanbieden om de kids lekker bezig te houden. Want laten we wel zijn… ook zij zijn het thuis zitten wel een beetje zat. Dit geldt voor kinderen die al lid zijn én kinderen van onze leden. Jullie kunnen niet sporten met ons, maar de kinderen wel. Dus… Hebben zij nog wat energie over? Of juist wat extra energie nodig? Dan is hij/zij van harte welkom. Inschrijven kan dan via jouw eigen Virtuagym account. Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag
16:00 tot 17:00 uur Kidsbootcamp/circuit van 6 tot 9 jaar
17:00 tot 18:00 uur Kidsbootcamp/circuit van 9 tot 12 jaar

Woensdag
10:00 tot 11:00 uur Kidsbootcamp/circuit van 6 tot 9 jaar
11:00 tot 12:00 uur Kidsbootcamp/circuit van 9 tot 12 jaar

Vrijdag
16:00 tot 17:00 uur kidsbootcamp/circuit van 6 tot 9 jaar
17:00 tot 18:00 uur Kidsbootcamp/circuit van 9 tot 12 jaar

Er is tijdens de lessen ruimte voor 10 kinderen. Dit les aanbod geldt t/m 10 mei. Daarna zullen we ons lesrooster voor kinderen opnieuw bekijken.

We hebben jullie vertrouwen nodig om ons staande te houden in deze moeilijke tijd. Bedankt voor al jullie vertrouwen en steunbetuigingen tot nu toe. We kunnen niet zonder jullie.

Hou vol, samen staan we sterk!

Liefs en een sportieve groet,

Team Mind & Motion