Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief Augustus
Nieuwsbrief augustus

Yes… en hier de echte nieuwsbrief van augustus. Iets sneller dan gepland stond😉. Zoals we jullie zondag al stuurden, is afgelopen maandag het ‘normale’ leven weer begonnen. En dat is te merken bij Mind&Motion. Het wordt echt drukker in de fitness en tijdens de groepslessen. We vinden het geweldig leuk om jullie allemaal weer te zien natuurlijk! Maar… het blijft belangrijk om rekening te houden met Corona. Gisteren was er een persconferentie, waarin we gewaarschuwd zijn weer voorzichtiger te zijn. We willen daarom al eerder met een aantal maatregelen starten. Dit zodat we allemaal veilig kunnen blijven sporten de komende periode. Ook hebben we een aantal leuke nieuwtjes en mededelingen natuurlijk😊 Lees je met ons mee?

WIJZIGINGEN CORONA MAATREGELEN

  • Vanaf MORGEN, dus donderdag 20 augustus, is het weer verplicht om te reserveren in de fitness. Reserveren is noodzakelijk vanaf 17:30 uur. Zoals jullie kunnen zien in het rooster verspringen de uren. Het is de bedoeling dat wanneer je een tijdsblok reserveert, je binnen dat tijdsblok komt, je warming up doet, traint en weer verlaat. WEL kan je nog gebruik maken van de horeca na je tijdsblok. Dat staat los van het reserveren voor de fitness.
  • Vanaf MORGEN verlaten alle mensen die deelnemen aan de lessen in de grote groepsleszaal en de mensen die deelnemen aan de lessen in de bokszaal het pand aan de voorzijde. Je neemt de trap bij de nooduitgang en gaat daar naar buiten. DIT GELDT ALLEEN VOOR DE MENSEN DIE LESSEN VOLGEN IN DE GROTE- EN KLEINE ZAAL. Zo komen we elkaar minder tegen in de gang en op de trap.
  • We willen de mensen van de groepslessen vragen zo weinig mogelijk gebruik te maken van de kleedkamers. Je mag je tas/schoenen meenemen in de zaal waar je de les gaat volgen. Ook daar doe je de schoenenwissel. Wanneer je de zaal verlaat, hoef je dan niet meer naar de kleedkamer maar kun je zo doorlopen naar de trap aan de voorzijde van het pand en daar het pand verlaten. Maak je gebruik van de fitness? Wil je de kleedkamer liever vermijden? Dan is het natuurlijk mogelijk om beneden je schoenenwissel te doen en daar je tas neer te zetten. Naast de barhoek hebben we een vak afgezet met tape. Hier mogen de schoenen en tassen in staan.
  • De mensen die SPINNING volgen. Nemen de gewone route. Dit gaat maar om een klein aantal mensen. Zo kunnen we de aantallen op de trap en gang mooi spreiden.
  • We hebben de aantallen van de lessen weer iets naar beneden bijgesteld. In de spinningzaal maximaal 10 deelnemers, in de yoga/bokszaal maximaal 10 deelnemers en in de grote zaal maximaal 16 deelnemers. Wanneer het voor komt dat lessen voortdurend vol zitten en er te weinig plaatsen zijn, nemen wij het rooster onder de loep. Waar mogelijk plaatsen wij extra lessen op het rooster om aan jullie vraag tegemoet te komen. Hopelijk vertrouwen jullie erop dat we hier ons uiterste best voor doen.
  • Denk asjeblieft aan de afstand in de fitness! Hier en daar hebben wij vakken geplaatst, zodat het duidelijk is waar getraind kan worden. Willen jullie je hier aan houden? Dit betekent ook dat er niet met de bankjes in de dumbell hoek gesleept mag worden.

Lieve allemaal… de maatregelen zijn weer wat strenger. Maar uiteindelijk doen we dit voor ieder zijn/haar bestwil. Het is gewoon niet anders. Beter voorkomen dan genezen toch? En als we zien hoe goed iedereen nu al zijn/haar best doet? Nou… dan weten we zeker dat we ook met zijn allen de ietwat strengere maatregels kunnen naleven. For sure!

Smoothie
Jullie kennen natuurlijk allemaal de smoothie van de maand… Deze heeft echter een iets andere vorm gekregen. Per kwartaal zorgen we voor een nieuwe smoothie. Deze smoothie mag je helemaal zelf mixen!
We gaan werken met de seizoenen! 🙂 Zo kun je nu in de zomer je smoothie mixen met o.a.; frambozen, bananen, aardbeien, ananas, mango etc. In de herfst gaan we o.a. werken met peer, sinaasappel, appel, bessen. Zo kun je je smoothie altijd naar eigen smaak mixen! Informeer aan de balie naar de verschillende fruitsoorten. In de smoothie meng je twee soorten fruit altijd met yoghurt of met een scoop Orangefit. EN het is mogelijk om een handje spinazie als kers op de taart toe te voegen. Met deze mooie combi ben je verzekerd van een super gezonde smoothie😊 Weten jullie trouwens dat je voor twee smoothies altijd €5,- betaalt? Deze aanbieding was zo’n succes dat we die erin gehouden hebben.

Nieuwe materialen
Jullie hebben het vast gezien… we hebben nieuwe materialen! Zoals jullie natuurlijk vernomen hebben waren de spullen die we vervangen hebben ook echt af… Het squat rek, de bench press, fitness bankjes en een groot aantal fitness matten waren flink versleten. Het in en uit de container slepen tijdens de fitness in de tent heeft hier zeker bijgedragen. Dankzij onze geweldige partner Life Fitness was het ondanks de crisis toch mogelijk om een nieuwe lease af te sluiten. Ontzettend fijn dat ze ons tegemoet kunnen komen en het mogelijk maken om verder te gaan met ondernemen! Bij alle nieuwe spullen horen eigenlijk ook nog nieuwe plates (gewichtsschijven) deze zijn inmiddels besteld en worden hopelijk z.s.m. geleverd. Door de Corona loopt er hier en daar wat vertraging op. We hopen op jullie begrip daarvoor.

Kidsboksen weer op het rooster!
Vanaf volgende week starten de kidsboks lessen weer! Yes! We zijn hierover al een aantal keren geïnformeerd en hopen dan ook alle kids weer terug te zien! Ook de kids moeten zich inschrijven/inchecken. Heeft jouw zoon of dochter nog geen keytag? Informeer dan aan de balie. Bij ieder mail adres/account hoort een keytag. De lessen staan vanaf vandaag in het rooster. Jullie kunnen dus vanaf nu weer reserveren! 🙂

Cursus zelfverdediging
Half september willen we de cursus zelfverdediging weer opstarten. Deze cursus was in maart van start gegaan. Echter kwam toen corona op ons pad. We stellen de deelnemers voor om de cursus weer helemaal opnieuw op te starten. Met alle ingeschreven deelnemers zal volgende week contact worden gezocht. Tevens is er ruimte voor nog drie mensen tijdens de cursus. Heb je interesse in de cursus? Stuur dan een mailtje naar info@mind-motion.nl

Massages
Wekelijks zal er een update m.b.t. plekken voor massage op social media komen te staan. Natuurlijk is het ook mogelijk om buiten deze tijden te overleggen voor een massage. We bieden sportmassages, zwangerschapsmassages en ontspanningsmassages. Je kan kiezen uit 30 of 55 minuten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een massage cadeau te doen! Informeer aan de balie en geef je wensen aan. We maken er een mooi cadeautje van, zodat je echt iets leuks hebt om weg te geven.

Extra spiegels
In het laatste weekend van augustus zal er een extra spiegelwand in de fitness geplaatst worden. Deze zal van dezelfde oppervlakte zijn als de spiegels in de dumbellhoek. Op deze manier kunnen jullie optimaal op je houding letten tijdens je training!
Mochten er vragen zijn rondom de nieuwsbrief laat dat dan gerust weten. Stuur even een mailtje naar info@mind-motion.nl
Voor nu bedankt voor het lezen… En tot gauw!!! 😀

Sportieve groet,

Team Mind & Motion