Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief Augustus

Lieve allemaal,

Het is zomer…  En wat een hitte hebben we al doorstaan! Ondanks dat bleven jullie komen!:-) Fantastisch! En wat hebben we wederom weer veel nieuwe leden mogen ontvangen, heel leuk! Welkom allemaal!

Spinningzaal
Zoals jullie hebben vernomen zijn we heel druk geweest met verbouwen. De spinningzaal is er enorm op vooruit gegaan. We hebben in de spinningzaal behoorlijk wat meer ruimte en licht gecreëerd. Tevens ligt er nieuw laminaat. De wanden worden nog opgeleukt door het plaatsen van mooie stickers en een groot doek van een mooie buitenafbeelding. We zijn zelf ontzettend blij en trots met de nieuwe zaal en kunnen niet wachten om hier met jullie te gaan knallen!

Airco’s
Alle zalen op de bovenverdieping zijn voorzien van airco en alles werkt naar toebehoren. Volgend jaar zullen we ook de benedenverdieping voorzien van airco.

Actie september
Around the club in 30 days!!! Vanaf zondag 1 september kunnen jullie een speciale parafenkaart halen aan de balie. Op deze parafenkaart staan alle groepslessen vermeld! Een uniek kans voor alle fitness leden om GRATIS alle groepslessen te proberen!!! Tevens kunnen de mensen van de groepslessen meedoen. Het is de bedoeling dat je andere lessen gaat volgen dan je normaal doet! Wanneer je een les volgt zal de betreffende instructeur een paraaf zetten wanneer de les gevolgd is. Wanneer je minimaal 8 parafen binnen hebt… Kun je HELE LEUKE PRIJZEN WINNEN!!!
We geven barkaarten, zonnebankmunten en massages weg! Dat is niet mis!:-) 1 september meteen halen dus die parafenkaart!!!

Medewerkers
Geert gaat per september met een nieuwe opleiding starten. Dit is een voltijd opleiding. Geert zal daarom minder op de vloer aanwezig zijn. Hij zal wel gewoon op de maandagavond en donderdagavond blijven. Hij geeft dan kickboksen, circuittraining en staat op beide avonden ook nog even op de vloer. We wensen Geert super veel succes met zijn nieuwe opleiding en zijn heel blij dat we hem in de avond nog kunnen houden @Mind&Motion

Joop de Wit zal de woensdag van Geert komen invullen. Dit betekend dat we Joop behalve tijdens de Bootcamp en kickbokslessen nu ook op de vloer gaan zien. Joop heeft veel ervaring met fitness en heeft er ontzettend veel zin in om lekker in de fitness bij ons aan de slag te gaan! Welkom op de vloer Joop!;-)

Ook Sjors zal een aantal uren van Geert gaan invullen op de maandag en de donderdag, Sjors is gestopt met zijn andere baan en is maar wat blij dat hij bij ons wat meer uurtjes mag invullen!! Super leuk Sjors!!!

En dan zal ook onze Angelique wat vaker achter de balie te vinden zijn! We merken dat het drukker wordt en dat het handig is dat we er een paar handen extra bij hebben achter de balie. Wat zijn we ook blij met jou Angelique!

 

 

Roosterwijzigingen
13 augustus 11:00 uur pilates gaat niet door (vakantie Roanne)
13 augustus 20:00 uur Latin dance gaat niet door (vakantie Stephanie)
15 augustus 20:00 uur Motion & Balance gaat niet door (vakantie Roanne)
20 augustus 20:00 uur Latin dance gaat niet door (vakantie Stephanie)

Smoothie van de maand
JA! En natuurlijk is er weer een smoothie van de maand! Je kan deze maand weer kiezen uit twee smoothies! De Ginger Power houden we er nog een maandje op omdat dit een enorm succes was afgelopen maand! De Berry Boost is er bij gekomen. Vind je gember, banaan en sinaasappel lekker? Dan ga je voor Ginger Power! Houd je meer van aardbeien, bessen in combinatie met banaan? Dan ga je voor de Berry Boost.

Jaarabonnement afsluiten
Wist je dat je bij ons niet alleen een maand abonnement maar ook een jaarabonnement kan afsluiten? Je sport dan nog voordeliger! Wanneer je een jaarabonnement afsluit, betaal je 11 maand en sport je een volledig jaar! Mocht je je abonnement om willen zetten, geef dit dan even aan via de mail of via een wijzigingsformulier aan de balie.

Personal training
Per september hebben we weer een aantal plekken vrij voor personal training! Wil jij werken aan jezelf? Leren over waarom je traint en wat je traint? Heb je een stok achter de deur nodig? Of wil je gewoon een paar kilo kwijt? Meld jezelf dan aan en werk samen met ons aan een nog betere versie van jezelf!

Ook ben je bij ons aan het juist adres voor voedingsschema’s! Zowel Marit als Anneke zijn gediplomeerd gewichtsconsulent/ voedingsdeskundige. Anneke is tevens Hormoontrainer. Je bent bij haar aan het juiste adres over alles wat met hormonen te maken heeft! Nieuwsgierig of wij wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@mind-motion.nl

Yoga workshop
Zondag 22 september 10:00 uur zal Joy een speciale Yoga Workshop geven. Dit is een lange workshop exclusief voor leden van Lifestylecenter Mind & Motion. Tijdens de lange les wordt diep ingegaan op het gebied van het bekken en de heupen. Er wordt ruim de tijd genomen om diep in houdingen te komen en te onderzoeken waar nog werk aan de winkel is. Naast dat er tijd wordt besteed aan asana’s (lichaamshoudingen) wordt er ook tijd besteed aan theorie en meditatie. De les duurt tot ongeveer 12:30 uur. Na de les staat er voor iedereen een kop koffie of thee van het huis klaar.

Wil je meedoen? Denk er dan wel aan dat je je even opgeeft, dat kan aan de balie of via info@mind-motion.nl er is ruimte voor maximaal 14 personen. Dus zorg dat je er snel bij bent!

We hopen dat jullie het leuk vonden om de nieuwsbrief weer te lezen en we hopen dat jullie volop gebruik van maken van alle leuke acties die we de komende tijd te bieden hebben… Spinnen in de nieuwe zaal, around the club in 30 days of meedoen met de yoga workshop! Voor elk wat wils. In ieder geval…  Tot gauw!