Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

De donkerste maand van het jaar is aangebroken… Of nou ja aangebroken… Inmiddels zijn we al halverwege en zijn wij gewoon een beetje laat met de nieuwsbrief😉 December is altijd de maand waarin de meeste sporters de minste motivatie hebben. Hopelijk kunnen we jullie met een leuke nieuwsbrief weer optimaal motiveren! Want we hebben weer een hoop leuke dingen op de planning staan!

Nieuwjaarsworkout

3 januari organiseren we een leuk evenement voor jullie! We houden een nieuwjaarsworkout in de grote zaal, een speciale spinningles in de kleine zaal EN er staat om 20:00 uur voor iedereen een hapje en drankje klaar!:-) We zouden het super leuk vinden wanneer jullie er bij zijn om met ons te toasten op het nieuwe jaar! Geen zin om aan de workouts mee te doen? Dan kom je toch alleen gezellig borrelen? Wij trakteren! Geen zin in een borrel? Ook de eerste smoothie van het jaar staat voor jullie klaar! We hopen jullie allen te zien op 3 januari.

Enquête
Jullie hebben massaal de enquête ingevuld. GEWELDIG!!! In de nieuwsbrief van januari geven we hier de uitslag van. We zijn nu nog druk aan het sorteren en noteren. Wat we alvast wel kunnen verklappen is dat er in januari een nieuwe vloer komt in de boks-zaal. Yeeaaahhh! Hier zullen al een hele hoop mensen heel blij mee zijn als het goed is. Tevens sturen we jullie deze week een uitgebreide uitleg over hoe wat en waarom je de VIRTUAGYM app gebruikt. Aan deze punten kunnen we jullie alvast tegemoet komen!

Openingstijden

Tijdens de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden.
Kerstavond geopend tot 18:00 uur
1e kerstdag GESLOTEN
2e kerstdag GESLOTEN
Oudejaarsdag geopend tot 12:00 uur
Nieuwjaarsdag Gesloten
Dit betekend dat ook alle lessen komen te vervallen die normaal op de tijdstippen vallen waarop we nu gesloten zijn. 
Tevens gaat de steps van 23 december 18:30 uur NIET door en wordt de pilates van 24 december om 11:00 uur vervangen door een circuittraining.

Bedumerwinterloop

De eerste vergaderingen zijn geweest en de plannen zijn gesmeed. Het is bijna weer zover! De Bedumerwinterloop! We hebben deze keer meerder activiteiten/acties in de planning om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Kanker Research Fonds. Wat gaan we dan precies allemaal organiseren deze keer?
-Spinning Marathon: 19 januari organiseren we een spinningmarathon van 09:00 tot 13:00 uur. Er zijn 20 fietsen beschikbaar. Een fiets kost voor 1 uur € 25,- Je kan natuurlijk ook met een clubje van 4 mensen een fiets kopen voor de volledige marathon van 4 uur en dan zelf de uren verdelen met z’n 2en, 3en of 4en! Je kan reserveren via info@mind-motion.nl
-Inschrijfgeld: Alle inschrijfgeld van nieuwe leden gaat in de eerste 1,5 week van januari gaat naar de winterloop! Inschrijfgeld is deze periode maar €20,- Dus voordeliger en het gaat naar het goede doel!
-Winterloop koffie/ thee: We verkopen vanaf januari winterloop koffie/thee. Deze koffie is 0,50 cent duurder dan de normale koffie. Je krijgt hier een winterloop koekje bij en 0,50 cent gaat naar de winterloop. Daarnaast hebben we ook een donatiepot in het centrum staan.
-Massage: 1 februari masseren we voor het goede doel! Hotel het gemeentehuis heeft die dag een kamer beschikbaar gesteld waarin we masseren. We masseren van 09:00 tot 17:00 uur. We doen dit met 2 masseurs tegelijkertijd. Dus, heb je meegelopen met de winterloop run? Ga je lopen? Of wil je gewoon graag een lekkere massage van een half uur? BOEKEN MAAR!!! De massages zijn te boeken via info@mind-motion.nl De eerste plekken zijn al bezet… Dus wees er snel bij!!! En de massage is goedkoper dan normaal, maar €15,- en het volledige bedrag gaat naar de winterloop!
Daarnaast hebben wij twee collega sportscholen gevonden om ook actief bij te dragen aan de Bedumerwinterloop! Sportschool Arobus organiseert een spinningmarathon en Sportcentrum de oude Fabriek organiseert een spinning marathon EN een squash toernooi! GEWELDIG!!! 😊 We zijn zo enthousiast over alle activiteiten!!! We kunnen niet wachten om te gaan starten!!!

Smoothie van de maand

Omdat december een maand is die bol staat van de vreterij, hebben wij deze maand een super gezonde smoothie voor jullie! Healthy shot! Deze smoothie geeft je gezondheid een boost en je hebt meteen een portie groente binnen! Laat je verassen door smakencombinatie van Gember, sinaasappel, banaan, yoghurt en spinazie! De reacties zijn tot nu toe alleen nog maar positief! Deze smoothie moet je proeven!

Reclame tv
vanaf januari
De reclame kliklijsten zullen verdwijnen naast de kluisjes. Vanaf januari gaan we gebruik maken van een reclame tv. Deze zal aan de muur bij de loopbanden komen te hangen. Bedrijven kunnen tegen € 12,- euro per maand (minimale afname van een half jaar) hier reclame op plaatsen. Tevens kunnen jullie hier de nieuwsbrief, smoothie van de maand en andere leuke nieuwtjes op bekijken.

Free Wifi voor iedereen

Ja… Eindelijk maar dan toch😉 Heel graag willen we dat jullie allemaal de virtuagym app gaan gebruiken. Om jullie hiervoor te motiveren hebben we besloten Fee Wifi voor jullie aan te sluiten. Zeer binnenkort kunnen jullie hier gebruik van maken. Wanneer… Hoe en wat? Houd social media en de virtuagym app in de gaten!

Lieve allemaal… Bedankt weer voor het lezen van de nieuwsbrief! We hopen dat jullie ervan genoten hebben! Mochten er vragen of opmerkingen zijn… Laat het ons weten! Kom naar ons toe in het centrum of stuur even een mailtje naar info@mind-motion.nl
Tot gauw toppers!!!!