Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari
De eerste maand van het jaar is voorbij gevlogen! Een drukke maand met volop nieuwe leden en volop activiteiten voor de Bedumer winterloop. Er is een fantastisch bedrag opgehaald van €150.000 euro in totaal! Hier hebben jullie allemaal je bijdrage aan geleverd. Mind & Motion heeft een bedrag opgehaald van bijna € 6500,-  GEWELDIG!!! Dankjewel allemaal! En dan staat februari ineens alweer voor de deur…  de maand waarin we merken dat de dagen gelukkig weer langer worden en… Waarin we voelen dat de liefde in de lucht hangt😉

Valentijn
Zoals ik net al een klein beetje noemde, is februari natuurlijk de maand van de liefde! Om dit te vieren hebben we de ‘valentijnsmuur’ bedacht. Een muur waar volop hartjes kunnen worden geplakt met leuke kreten, liefdesverklaringen of complimentjes voor je sportmaatje of voor een medewerker binnen team Mind & Motion. Inmiddels zijn er al enorm veel hartjes geplakt. GEWELDIG LEUK!!! 😊 Jullie kunnen hartjes plakken t/m 13 februari. Op 14 februari zoeken wij het leukste/origineelste hartje uit. Degene die dit hartje geschreven heeft wint een mooie prijs😊

Bring a valentine Friend
Jaja… er komt een leuke actie aan!!! Bring a valentine friend! Breng jij op valentijnsdag een nieuw lid mee en wordt diegene lid? Dan ontvangen jullie allebei een barkaart van5,-. Tevens betaalt het nieuwe lid GEEN inschrijfgeld! De actie is ALLEEN GELDIG OP VALENTIJNSDAG 😊 Zeg het voort!!!

Roosterwijzigingen
Yoga

Yoga op zaterdag zal een KWARTIER LANGER duren vanaf heden (10:00 – 11:15 uur)
Yoga op de 2e zondag van de maand zal EEN HALF UUR LATER starten vanaf heden (10:00 – 11:15)
Kickboksen
We hebben vernomen dat het kickboksen steeds populairder wordt, ook onder de jeugd. We hebben besloten om de groepen te gaan verdelen. Dit om verwarring te voorkomen en beter te kunnen inspelen op de deelnemers.
Maandagmiddag 17:00 -18:00 uur Kidsboksen (leeftijd 12 tot 16 jaar) Deze les start maandag 17 februari
Woensdagmiddag 16:00 – 17:00 uur Kidsboksen (leeftijd 6 tot 12 jaar)
De overige kickbokslessen in de avond zijn niet meer toegankelijk voor kinderen onder de 16 jaar.

Personal Training
Voor de maand februari zitten we VOL. In maart komen er weer verschillende plekken vrij voor Personal Training. Stuur alvast een berichtje wanneer je interesse hebt! 😊

Cursus zelfverdediging
Op 6 maart starten we met een cursus zelfverdediging! Tijdens de cursus worden er technieken gebruikt uit verschillende vechtsporten (Krav Maga, kickboksen). Er worden verschillende methoden ingezet die er voor zorgen dat je na 8 weken fysiek en mentaal weerbaarder wordt. Tevens krijg je handvatten aangereikt die je helpen jouw zelfvertrouwen te vergroten.
Patrick Mellens en Lieke Balkema gaan de cursus verzorgen. We zetten nog even een aantal belangrijke punten op een rijtje:
* De cursus duurt 8 weken
* De cursus is alleen voor dames (vanaf 16 jaar)
* De cursus wordt op vrijdagavond gegeven van 20:00 – 21:15 uur
* Er is plaats voor 10 dames
* Kosten: 119,-
* Leden van Lifestylecenter Mind & Motion ontvangen 10% korting op de cursus!!!
Jullie kunnen je opgeven via de mail of via de inschrijflijst aan de balie.

Huishoudelijke mededelingen
Regelmatig hebben we het al aangegeven… Maar willen jullie asjeblieft denken om het volgende:
* Ruim je eigen spullen op na gebruik alsjeblieft! Dit voorkomt ergernis van medesporters en scheelt ons een heleboel werk.
* Willen jullie alsjeblieft trainen op binnen schoenen!? Het is erg onhygiënisch om met je buitenschoenen de zalen te betreden. Tevens hebben we hierdoor regelmatig extra schoonmaakwerk.
Helpen jullie ons mee? 😊 DANKJEWEL!

Bedankt allemaal voor het lezen van de nieuwsbrief! Mochten er vragen of opmerkingen zijn n.a.v. deze nieuwsbrief. Laat dat dan gerust weten. We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en feedback😊 Tot gauw toppers!!!