Nieuwsbrief januari 2020

Nieuwsbrief januari 2020

Januari… De maand van de goede voornemens! En dat is te merken! Iedereen is weer volop gemotiveerd, geweldig! Wij doen er alles aan om jullie hierbij te helpen. Mis je inspiratie? Of ben je toe aan een nieuw schema? Kom dan naar ons toe voor het maken van een afspraak. We helpen jullie heel heel heel graag! Daar zijn we tenslotte voor

Wijzigingen personeel
Geert heeft besloten meer aandacht te geven aan zijn studie en zijn eigen bedrijf. Dit heeft hem doen besluiten te stoppen met lesgeven bij ons. Jammer, jammer, jammer!!! We wensen Geert super veel succes en wie weet komt hij nog een keer invallen. Gelukkig hebben we goede opvolgers gevonden. Patrick Mellens en onze Sjors gaan de lessen van Geert invullen. Patrick gaf al kickboks les en is nu voor meerder uren op de vloer te vinden. Ook staat hij te popelen om te starten met PT. Sjors kennen jullie natuurlijk allemaal. Sjors gaat zeer binnenkort een gedegen opleiding volgen tot kickboks instructeur. Voor nu kan hij prima uit de voeten met de instructies van Patrick en Geert.
Ook Anne is helaas gestopt. Anne gaf kidsboksen op de woensdagmiddag. Sjors stond al als back up voor deze les. Hij gaat deze les nu voor vast overnemen en kan daarmee zijn passie voor het werken met kinderen vervullen. Super leuk!

Nieuwe vloer in de bokszaal
Yeaaahhhh EINDELIJK!!!! Vandaag is de nieuwe vloer voor de kickboksruimte binnengekomen. We doen ons uiterste best om de vloer dit weekend gereed te maken. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en volop gebruik gaan maken van de nieuwe vloer.

Plekken voor PERSONAL TRAINING
Onze nieuwe aanwinst Patrick Mellens wil dolgraag van start met een nieuw Personal Training traject. Patrick heeft fitness A en B op zak en heeft veel ervaring in het geven van Personal Training. Patrick zorgt er voor dat je alles uit je trainingen haalt en jij je doel behaalt.
Onze topper Anthony kennen jullie natuurlijk. Hij heeft nog een plekje op de vrijdagavond. Wees er snel bij, want…. VOL=VOL
Anneke heeft momenteel op dit moment geen plek meer… In februari kan zij weer nieuwe mensen begeleiden.
Sjors is afgelopen maand gestart met Personal Training… Helemaal zijn ding! Sjors zit voor deze maand vol, maar heeft in februari weer plek op de woensdagavond.

Wifi
Lang wachten wordt beloond Er is  Free WiFi!! De code voor Free WIFI is zichtbaar op de palen in de fitness. Natuurlijk mag je het ook altijd aan 1 van de instructeurs vragen.

Bedumerwinterloop
We zijn volop bezig met alle acties voor de winterloop.
Tot en met aanstaande vrijdag 10 januari schrijven nieuwe leden zich in met 20% korting. Zij betalen maar € 20,- Alle inschrijfgeld gaat tot en met 10 januari naar de bedumerwinterloop! Profiteren van korting en doneren aan een goed doel! WIN WIN!

Zondag 19 januari houden we de spinningmarathon. Deze duurt van 09:00 tot 13:00 uur. We hebben hier nog een aantal plaatsen voor beschikbaar
09:00 uur nog 4 plaatsen beschikbaar
10:00 uur nog vol
11:00 uur nog 1 plekje
12:00 uur nog 5 plaatsen beschikbaar
Willen jullie alsjeblieft meehelpen deze plaatsen te bezetten? We zouden het geweldig vinden wanneer we alle fietsen vol krijgen! Alle hulp is welkom!:-) misschien kun je fietsen met collega’s? Met vrienden? Of familie? Het beloofd naast een sportieve ochtend ook een gezellige ochtend te worden

1 februari gaan we in samenwerking met fysiotherapie Bedum masseren voor het goede doel. Dit doen we in het hotel gemeentehuis. We hebben hier nog plaats tussen 09:00 en 10:00 uur en tussen 12:00 en 17:00 uur. Een massage kost maar € 15,- Boeken maar!!!

Uitslag Enquête
Jullie hebben massaal de enquête ingevuld. Dank daarvoor! Heel veel Enquetes waren zeer positief. Ook waren er een aantal Enquetes met hele mooie verbeterpunten en tips. Daar kunnen we wat mee! We halen de meest aangegeven punten even aan.

 1. Jullie geven aan dat de spelling van de nieuwsbrief beter kan. (Ai ai ai Marit zal vanaf nu de nieuwsbrief laten controleren door iemand die iets meer verstand van spelling en grammatica heeft)
 2. Grote vraag naar een duidelijke klok in de zaal. (reeds geplaatst)
 3. Nieuwe vloer in de kickbokszaal. (reeds geplaatst)
 4. Airco’s op de beneden verdieping.(Ook deze worden geplaatst voor de zomer)
 5. Open WIFI. (is inmiddels geregeld)
 6. Muziek beter afstemmen op het publiek. (Dit is heel lastig. Smaken verschillen natuurlijk… Maar we doen ons best. Tips zijn altijd welkom
 7. TV bij de loopbanden. (Hangt al!)
 8. Zwaardere kettlebels (Deze worden op korte termijn aangeschaft)
 9. Dan zijn er een aantal apparaten waarvan jullie aangeven ze graag in de fitness te willen zien. Het gaat onder andere om een stairmaster, kuiten apparaat, pull up machine en een peckdeck machine. (Hier kunnen we voorlopig geen beloftes over doen. Het gaat om een enkeling die deze apparaten missen. Voor ons momenteel te weinig om deze apparatuur aan te schaffen)
 10. Op de helft van de enquetes stond aangegeven dat jullie niet weten wat je kan doen met de virtuagym app. Daarbij zag een aantal van jullie het nu van de app niet in. ( We hopen dat we een hele hoop onduidelijkheid weg hebben kunnen nemen door jullie de speciale virtuagym nieuwsbrief te sturen)
 11. Jullie geven aan wat vaker een buikspierkwartier te willen doen. ( We willen jullie natuurlijk met alle liefde aan die sixpack helpen… Dus we gaan kijken hoe we dit in kunnen passen in het rooster!)

Met zijn allen gaven jullie naast deze tips ook aan dat jullie over het algemeen zeer tevreden zijn! Jullie komen bij ons voor de gemoedelijke sfeer en het vriendelijke personeel. Jullie vinden het bij ons persoonlijk, klantgericht, schoon, laagdrempelig en professioneel. Daarbij zijn jullie blij met de apparatuur, de inrichting en alle voorzieningen die we naast het sporten bieden.

Top! Geweldig leuk om te horen! We zijn hier dan ook heel blij mee en ontzettend trots op!

Mochten jullie naar aanleiding van deze nieuwsbrief vragen of opmerkingen hebben… Laat het dan weten. We horen het graag en staan klaar om jullie te helpen.

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief toppers! Blij met jullie als leden!