Nieuwsbrief Juli

Nieuwsbrief Juli

De kop is eraf! Inmiddels zijn we alweer 1,5 week open! Het is geweldig om te zien dat jullie weer lekker bezig zijn! En wat was het leuk om te horen en te zien dat jullie je medesporters en ons hebben gemist😊 We merken dat Lifestylecenter Mind & Motion een grote sociale rol speelt in het leven van vele sporters. Daar zijn we ontzettend trots op en blij mee. Heel leuk! En wat hebben we ontzettend veel complimentjes gekregen over hoe we ons hebben ingezet de afgelopen periode. Zo leuk om te horen! Dat doet ons echt heel erg goed! Daarbij waren jullie ook erg enthousiast over de nieuw ingerichte bar hoek. Bedankt voor jullie complimenten en lieve woorden! Jullie zijn TOP!!!

De laatste nieuwsbrief die we stuurden was de dag voor de opening. Inmiddels hebben we een hoop andere leuke nieuwtjes en mededelingen voor jullie. Ga er goed voor zitten… en lees de nieuwsbrief met aandacht😉

Nieuwe spullen
Zoals jullie hebben gezien en gemerkt zijn een aantal spullen in de fitness niet meer zo netjes en of functioneel. Dit gaat vooral om de spullen die buiten zijn gebruikt. We vinden goede kwaliteit van onze materialen erg belangrijk en hebben er voor gekozen deze spullen te vervangen. Half augustus zullen de eerste spullen binnenkomen. Het gaat om:
– Fitness bankjes
– Bench press
– Extra smith machine
– Nieuwe matjes
Tevens hebben we nog een andere verassing😉 Maar dat houden we nog even voor ons zelf 😊

Keytag
Inmiddels heeft een groot gedeelte van de leden een keytag ontvangen. Met de keytag check je in wanneer je binnenkomt. We weten dan of mensen ook daadwerkelijk komen voor de gereserveerde les. Tevens biedt dit ons inzicht in het aantal leden dat Lifestylecenter Mind & Motion per dag bezoekt.
Denk eraan dat je de keytag meeneemt bij elk bezoek. Toch de keytag vergeten? Geef dit dan even aan bij de balie. Wij zetten dan in het systeem dat je aanwezig bent.
Uitchecken hoeft niet

Goodybag
Hierboven heb ik de keytag al even genoemd. Deze zit in de goodybag. Ben je al langer lid? Ook tijdens de corona crisis en heb je nog geen goodybag? Dan staat deze natuurlijk ook voor jou klaar! Vraag er even naar aan de balie en wij zorgen dat je een goodybag krijgt met persoonlijke keytag. In de goodybag vind je een orangefit reep, een barkaart en een kortingsbon voor de massage.

Reserveren fitness & groepslessen
Sinds de opening zijn we van start gegaan met het reserveren van fitness blokken. De afgelopen periode hebben we gemerkt dat dit betekent dat iedereen op exact het zelfde moment binnenkomt. Tevens hebben we gezien dat de fitness blokken niet vol zitten. We kunnen maximaal 100 mensen binnen hebben op hetzelfde moment (boven en beneden). Zelfs op drukke momenten komen we niet op dit aantal. Helemaal niet tijdens de vakantie periode. We hebben daarom besloten dat het reserveren voor de fitness per direct niet meer nodig is.
Inchecken bij binnenkomst is WEL VERPLICHT
Reserveren voor groepslessen IS en BLIJFT VERPLICHT

Meerdere lessen achter elkaar?

Afgelopen dagen hebben we ook gemerkt dat het regelmatig voor komt dat mensen bijvoorbeeld 2 keer een groepsles op dezelfde avond boeken. Het is de bedoeling dat ieder 1 les per dag reserveert. Zo geven we iedereen evenveel kans om mee te doen aan de groepslessen. Wanneer je aan het sporten bent en je ziet dat er op het allerlaatste moment nog een plekje vrij is, kun je dit plekje reserveren.

Schoonmaakdoekjes
Het schoonmaakdoekjes beleid is iets veranderd😉 Zoals jullie hebben gezien staat er een wasmand bij de ingang. In deze wasmand zitten doekjes. Je pakt hier een doekje van een neemt deze mee gedurende de periode dat je gebruik maakt van de fitness. Her en der in de zaal staat Dettol schoonmaakspray. Je gebruikt de spray en het doekje om je gebruikte materialen schoon te maken. Wanneer je de fitness verlaat werp je het doekje in de wasmand bij de uitgang. Tot nu toe werkt dit systeem geweldig! We merken dat iedereen zich keurig aan het schoonmaakbeleid houdt. Heel fijn! Dankjewel daarvoor toppers!

Inschrijven maar!
Yep…. Nieuwe- en ook oud leden zijn weer van harte welkom. Doordat de tijdsvakken voor de fitness verdwijnen, we meer lessen op het rooster hebben is er weer ruimte om nieuwe mensen in te schrijven😊 Tenslotte zijn er door de crisis ook redelijk wat plekjes vrijgekomen 😉 En daar mag best weer wat van gevuld worden. Wil jij graag weer terug komen? Of ken je iemand die nog geen kennis heeft gemaakt met ons lifestyle centrum? Kom langs en zeg het voort. Jullie zijn van harte welkom voor een proefles.

Dit was ‘m weer…. Jullie zijn weer helemaal op de hoogte😊 Bedankt voor het lezen… En tot gauw!