Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni

aaaaa daar was dan EINDELIJK het goede nieuws! We kunnen 1 juli open! Alles goed blijft gaan natuurlijk Dit betekent… licht aan het einde van de tunnel. We kunnen het wel uitschreeuwen van blijdschap! Geweldig! Dit biedt weer perspectief! Natuurlijk moeten we daarbij aan een aantal strenge eisen voldoen, maar daarmee waren we gelukkig al een héél eind op weg! We zijn al gestart met de buitenfitness en het bieden we groepslessen aan in de buitenlucht. Daar is ontzettend veel animo voor. We vinden het geweldig om jullie allemaal weer te zien en om jullie met een voldaan gevoel weer naar huis te laten gaan. FANTASTICH!!! 😀 Voor de maand juni hebben we een tijdelijk rooster gemaakt. In de maand juli zal dit rooster weer meer uitgebreid worden. We blijven ons uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken Daarnaast hebben we ook een aantal andere nieuwtjes die we met jullie willen delen. Lees je mee???

Uitbreiding lesrooster juni
– Op dinsdag verschuift Pilates van 19:00 uur naar 19:30 uur. Deze les wordt door Marit verzorgd.
– Op dinsdag verschuift de circuittraining naar 19:00 uur. Deze les blijft Anneke geven.
– Op woensdag zal Lieke de spinningslessen weer op zich nemen.
– Op woensdag zal Patrick om 20.00uur een Fightcardio les geven (25 minuten kickboks techniek en 25 minuten echt flink Cardio training). Dit ter voorbereiding op het kickboksen! Dus kickboksers… inschrijven maar!!!
– Op zaterdag wordt er door wisselend personeel spinning gegeven (Pieter, Anneke, Anthony, Marit) – Op zondag om 10.00uur zal Rob een Motion & Balance les verzorgen.

Personeelsactiviteit
Vrijdag 5 juni zijn we vanaf 15.00uur wegens een personeelsactiviteit gesloten. Er zal dan geen fitness en Latin dance zijn.

Virtuagym
Voor de mensen die hun Virtuagym account nog niet hebben geactiveerd… zo snel mogelijk hier naar informeren en installeren Zorg er voor dat je een werkend account hebt, want vanaf juli gaan we hier 100% mee werken. Dat is één van de voorwaarden van de overheid. Lukt het niet? Of werkt het niet? Wij helpen jullie graag met al jullie vragen.

Challenge
Yes!! We hebben weer een challenge bedacht om jullie toch een klein beetje uit te dagen de komende periode. En om jullie te motiveren de eerste stap naar Lifestylecenter Mind & Motion weer te zetten (mocht je dat nog niet hebben gedaan). Wat gaan we doen…

Zo snel mogelijk 750 meter roeien! In de tent komen lijsten te hangen en houden daar de tijden op bij Daarbij maken we onderscheid tussen man en vrouw. De winnaar krijgt… een Mind & Motion goodybag t.w.v. € 25,-

PT crisispaketten
Afgelopen periode zijn er een hoop mensen die een PT crisis pakket hebben afgenomen. Hier zijn we enorm blij mee!!! Voor nu hebben we besloten te stoppen met het aanbieden van deze pakketten. In de maand juli kunnen nog wél gewone personal trainingspaketten worden afgenomen voor een mooie prijs. Op deze paketten geven we (alleen deze maand) een korting van 20%. Dus… heb je interesse? Dit is je kans om te profiteren van deze mooie korting op personal training! 🙂

Corona kilo’s
Afgelopen periode hebben veel mensen, iets ( of sommige veel) minder bewogen. Daarbij hebben we vaak ook ruimschoots genoten van een lekker hapje of drankje thuis. Want ja… we moeten in deze periode onszelf toch ook een beetje verwennen! En zo is het ook natuurlijk! Maar HOE FIJN is het wanneer je je straks lekker voelt in dat ene jurkje? Of in die leuke broek? Om jou op weg te helpen hebben we de volgende aanbieding:
2 x meten en wegen
1 zak Meal Diet 1
voedingsschema (1500 kcal/eiwitrijk)
Kosten €42,50
Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een mailtje naar info@mind-motion.nl

Pinksteren
1e pinksterdag zijn we gesloten
2e Pinksterdag zijn we in de ochtend geopend en kunnen er voor de fitness uren geboekt worden.

En dan als laatste… nogmaals een heel groot DANKJEWEL!!! Want wat mogen we in onze handjes knijpen met jullie als trouwe leden!!! ECHT!!! Zonder jullie hadden we niet aan kunnen bieden wat we nu aanbieden en daar zijn we echt zo trots op!!! 😀 Samen staan we sterk! En samen gaan we straks ook een feestje vieren wanneer we weer volledig open zijn Daarover later meer