Nieuwsbrief Juni

Nieuwsbrief Juni

Wat een week jongens! Een enorme aanloop van nieuwe leden en een DIKKE lekkage! Topdrukte voor ons!
Allereerst willen wij alle nieuwe leden welkom heten. Velen van jullie komen van onze collega Go4Fitness. Helaas hebben zij hun deuren moeten sluiten in Bedum. We begrijpen dat dit voor de medewerkers en voor vele sporters een grote impact heeft. Hopelijk vinden zij hun weg elders en hopelijk vinden jullie, oud sporters van Go4Fitness en nieuwe leden bij ons, ook jullie weg hier bij Lifestylecenter Mind & Motion.

BEDANKT!
Heel graag willen wij iedereen die ons zo hard heeft meegeholpen met de lekkage heel erg bedanken! Dankzij jullie inzet waren de leden s ’middags om 16:00 uur al weer welkom om te sporten! Heel erg bedankt allemaal!!

Huisregels M&M.
Omdat de aanloop van nieuwe leden zo groot is willen wij graag een aantal huisregels benoemen, zodat het sporten voor een ieder aangenaam blijft.
Binnen-schoenen zijn verplicht, net als een handdoek. Handdoek vergeten? Dan kan je bij de balie een handdoek lenen…. Gratis en voor niets.
Materialen zoals gewichten, halters etc. dienen na gebruik weer op de juiste plek te worden teruggelegd.
Een waterflesje vullen aan de bar is helemaal goed! Flesje vergeten? Dan kan je bij ons een flesje water kopen.
Trainen in een hempje is voor de heren niet toegestaan. Heel graag zien wij jullie in een T-shirt.
We willen de toestellen graag schoon en netjes houden daarom hebben wij 2 torxrollen in de fitnessruimte hangen. Graag na gebruik van de cardio het apparaat hier even mee schoonmaken.
Roken in- en op het terrein van Mind & Motion is NIET toegestaan.
Een aantal regels om het sporten voor een ieder aangenaam te maken. Wij zullen hier dan ook vanzelfsprekend op toezien.

Nieuwe materialen.
De sluiting van onze collega kwam voor ons ook als een verrassing. Het kan op piekmomenten nu erg druk zijn en voorkomen dat je even op elkaar moet wachten. Om dit zo snel mogelijk op te lossen hebben wij gelijk een aantal nieuwe materialen besteld welke al binnen zijn of op korte termijn binnen komen.
Wat kunnen jullie verwachten:
Extra gewicht (Plates) voor de olympische stangen. (inmiddels al binnen)
Extra (tussen) gewichten bij de dumbels tussen de 10kg en 20kg. (inmiddels al binnen)
2 fitness bankjes(inmiddels al binnen)
Meer kleedkamer bankjes met kapstokjes(in bestelling)
Uitbreiding van de bodypump materialen(in bestelling, wordt op zeer korte termijn geleverd!)
2 loopbanden( in bestelling, wordt op zeer korte termijn geleverd)
2 fietsen( in bestelling, wordt op zeer korte termijn geleverd)
2 crosstrainers( in bestelling, wordt op zeer korte termijn geleverd)
Een dual adjustibel pully (kabel torentje) (Deze heeft een levertijd van 4 a 6 week)
Een gecombineerde ab/ adductor (benen) ) (Deze heeft een levertijd van 4 a 6 week)

Accommodatie.
Er stonden al wat zaken in de planning zoals bijvoorbeeld het plaatsen van airco’s. Eind juni word gestart met het plaatsen van de airco’s voor de grote groepslesruimte en de spinning ruimte. Daarnaast zullen er ook plafond waaiers in de fitness geplaats worden.

Ook de fiets- parkeerplek word deze maand verder uitgebreid, er komen extra fietsrekken bij en er zal verlichting geplaatst worden zodat je in de winter ook je fiets kan vinden.

De indeling van de fitness is inmiddels al wat veranderd zodat we meer ruimte hebben voor de nieuwe toestellen. De hoek waar altijd met matjes getraind werd hebben we hiervoor moeten op offeren. Gelukkig is er rondom de Iron Qube genoeg plek om met je matje diverse oefeningen te doen.

Vanwege de drukte hebben we tijdelijke parkeerplaatsen gecreëerd op het gras aan de zijkant van het pand. Verzoek is ook wanneer de gewone parkeervakken vol zijn hier te parkeren en niet bij de overburen, deze hebben hier last van.

Uitbreiding groepslesrooster.
We luisteren natuurlijk graag naar de wensen van onze klanten en proberen hier zo snel mogelijk wat mee te doen. We merken dat er bijvoorbeeld veel animo is voor Kickboxen, Bodypump & kinderlessen. Hierop hebben we inmiddels al wat extra lessen op het rooster kunnen realiseren. Wat komt er bij:
Maandag 18:30 uur kickboksen en 19:30 uur kickboksen
Vrijdag 19:00 uur kickboksen

Volgende week weten we ook of wij op woensdagmiddag van 16:00uur tot 17:00uur Kids Boxen aan het rooster kunnen toevoegen! Houd hiervoor de social mediakanalen in de gaten!

Verruiming van de openingstijden.
Met per directe ingang zijn de openingstijden aangepast, jullie kunnen nu 7 dagen per week bij ons je energie kwijt!! Hieronder de openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08:30uur tot 21:30uur
Vrijdag 08:30uur tot 21:00uur
Zaterdag & zondag 08:30 tot 14:00uur

Smoothie van de maand
Wegens het enorme succes van de yellow en pink smoothie… Zetten we deze smoothie nog een maandje door! Samen met de actie: 2 smoothies voor € 5,-
En wist je dat je naast lekkere smoothies, koffie en shakes ook heerlijke verse muntthee met honing bij ons kan bestellen?

Vakantie Ronald, Marit & de boys.
Ronald, Marit en de kids gaan aanstaande woensdag een 12 dagen op vakantie! Anthony neemt de honneurs waar tijdens de vakantie. Wanneer er expliciet vragen of opmerkingen zijn die je eigenlijk aan Marit wil stellen kun je ze in dit geval aan Anthony stellen. Wanneer het echt dringend is dan zal hij dit door communiceren naar Marit.
Op dit moment niet de beste timing om op vakantie te gaan misschien.. Maar deze stond al gepland. Daarnaast hebben wij een topteam waar wij alle vertrouwen in hebben dat alles gewoon lekker door zal draaien @ Mind & Motion.