Nieuwsbrief November

Nieuwsbrief November

We verwelkomen november! Jeetje wat gaat de tijd snel… De vorige nieuwsbrief is alweer een maand geleden en wederom hebben we weer veel leuke nieuwtjes! Pak een kop thee en neem je tijd voor de nieuwsbrief😊

Winnaar Dutch Fitness Award!!!!
We hebben het weer geflikt! Dankzij jullie… Zijn we wederom beste fitnessclub van de gemeente; Dit keer van gemeente Het Hogeland!!!!:-D Jullie hebben massaal gestemd! Dank daarvoor! Tevens hebben we een dikke 9 als beoordeling gekregen! Dit betekend dat jullie over het algemeen zeer tevreden zijn bij ons! Geweldig leuk! Nogmaals dankjewel! We zijn enorm blij en trots dat we ons wederom beste fitnessclub van de gemeente mogen noemen😊
Verbouwing Het is zover…
Aankomende twee weken zullen we beneden weer een aantal wijzigingen doorvoeren… Er worden meer spiegels geplaatst en al het apparatuur zal her en der iets verschoven worden. Dit om wat meer ruimte voor jullie te creëren. Wanneer je ons volgt op Social media zal je de komende weken de foto’s voorbij zien komen.
Roosterwijzigingen
1. Yoga is per direct verschoven van de woensdag naar de dinsdag om 18:45 uur
2. De spinning van vrijdagavond 15 november gaat NIET door(dit i.v.m. reanimatie/AED training)
3. I.p.v. bootcamp is er op de zondag een IRON QUBE training om 09:30 uur. Deze training gaat alleen door bij minimaal 6 deelnemers! Go go go! Zorg ervoor dat je erbij bent dus!
Actie
strak in je kerstpak Nog dik 7 weken en dan is het alweer zover! De feestdagen staan weer voor de deur! Hoe fijn is het wanneer je lekker in je vel zit tijdens de feestdagen? Jezelf zelfverzekerd voelen in die ene jurkje of leuke broek? Hoe fijn is het om energiek te zijn, ook tijdens de donkere dagen? Met de ‘’ Strak in je kerstpak’’ actie zorgen we ervoor dat jij 4 kg lichter en vol energie de feestdagen in gaat! Wat krijg je? 
2 x meten en wegen –
1 zak Orangefit Meal Diet –
4 weken een voedingsschema –
4 weken trainen in de fitness – Total body fitness schema
Kosten: € 99,-
Je kunt aankomende week al starten! Stuur een mailtje naar marit@mind-motion.nl Na ontvangst van betaling ontvang je van ons direct jouw voedingsschema en plannen we meteen een meet & weeg moment in!
Virtuagym Super leuk allemaal die nieuwe app… Maar hoe werkt het nu precies? En wat kun je nu eigenlijk allemaal met virtuagym?
Virtuagym Basis
*Rooster: Hierin kun jij als klant het groepsles rooster inzien. Maar ook kun jij daar jouw favoriete les reserveren met 1 druk op de knop.
*Activiteitenkalender: Hier kun je zien welke les jij hebt gereserveerd. En vanaf 1 december kun je ook hier je trainingsschema digitaal in zien staan en bewerken.
* Voortgangsregistratie: Hier kun je je eigen gewicht in bij houden en dat in een mooie grafiek laten zien. Of je kunt je bij ons laten meten en wegen, wij voeren dan de gegevens in.
*Voeding: (pro lidmaatschap) In deze app kun je al je voeding wat je op een dag eet of drink loggen. Zo kun je zien hoeveel gram eiwitten, vetten en koolhydraten je per dag/per maaltijd binnen krijgt. *Workouts: Hier staan standaard workouts in voor bij ons in de sportschool. Maar ook voor thuis of voor op vakantie!!
*Clubinformatie: Hier staan de openingstijden van Mind & Motion. Ook onze adresgegevens en telefoonnummer kun je hier vinden.
Pro lidmaatschap
Voor € 5,- Per maand word u pro-lid van Virtuagym
Wat krijgt u hiervoor terug?
1 keer per maand meten en wegen
Toegang tot onze voedingsapp
Wij zetten de macro’s (eiwitten, vetten en koolhydraten) van voeding klaar voor u
1 keer per maand sturing/tips op voeding
Meer workouts
Meer oefeningen voor u als klant
Kom je er zelf niet uit? Wij helpen jullie met alle liefde natuurlijk😊 Laat het ons even weten via de mail of kom langs in het centrum.

Nieuwe repen Orangefit
Ja hoor… Daar zijn ze dan… De nieuwe repen van Orangefit! We hebben er lang op moeten wachten! Afgelopen week hebben we een pre-order kunnen bestellen. In de week van 11 november zullen de repen binnenkomen. Er zijn maar liefst 3 verschillende soorten in de volgende smaken: Cacao en Kokos, Framboos en Cashew, Cacao en Amandel. Klinkt goed he?! We laten het jullie weten zodra ze binnen zijn!
Yoga op zondag
Iedere 2e zondag van de maand zal Joy een yoga les verzorgen op ochtend van 09:30 tot 10:30 uur. Er is beperkt plaats in deze les… Dus zorg ervoor dat jij je plekje reserveert in de app!
Spinning op zondag I
edere 1e zondag van de maand geeft Jolanda een spinningles van 09:30 tot 10:30 uur. Deze les is toegankelijk voor iedereen. Ook voor mensen van de wielervereniging die geen lid zijn! Denk eraan… Mensen die reserveren hebben wel voorrang mocht het enorm druk zijn. Zorg er dus voor dat je ook hiervoor je plekje reserveert! Ben je geen lid? Dan kun je ook als gast reserveren via de balie.
Nieuwe smoothie
Het is echt herfst… En zoals jullie van ons gewend zijn hebben we daarbij een passende smoothie. Een echte herfst smoothie met; peer, banaan, vanille, yoghurt en eventueel een snufje kaneel.

Personal training
vrij op de vrijdagavond Er is weer plek vrij voor personal training! Op de vrijdagavond heeft Anthony een plekje beschikbaar! Dus… Heb jij een stok achter de deur nodig? Wil jij alles uit je trainingen halen? Wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Wees er dan snel bij en zorg ervoor dat deze plek voor jou is!
Parkeren
We willen jullie vragen niet meer te parkeren bij de buren maar te parkeren in het gras of elders op het terrein. De buren; Richard car service en Bike store kuiper ondervinden enorme hinder van het parkeren op hun terrein hebben zij ons laten weten. Alvast bedankt😊

Bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief allemaal! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben… Let us know!:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion