Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief Oktober

VirtuaGym

Vanaf heden zijn wij overgestapt op een nieuw ledenadministratie programma. Dit programma biedt heel veel nieuwe inovaties voor ons als club.
Met een eigen app kun je straks inloggen en zo jouw favoriete les gaan boeken met 1 druk op de knop.
Ook word jouw trainingsschema digitaal in de app weergegeven.
Met dat overzicht kan 1 van onze trainers je nog beter sturen naar het behalen van jouw doel.
Ook kun je straks via onze webshop je favoriete producten en massages bestellen en betalen.
Binnenkort krijgen jullie allemaal een mail. Via Deze mail moeten jullie je account activeren. Dus kijk ook even in je spambox.
Klik hier voor onze virtuagym pagina

Around the club

Around the club actie is met het einde van de maand september ook afgerond! Wat hebben we veel nieuwe
mensen mogen verwelkomen in alle groepslessen! Super leuk! Deze week zullen we alle winnaars bekend maken. Houd jullie mail in de gaten!

Nieuw rooster

Zoals de meesten van jullie hebben gelezen hebben we een aantal nieuwe lessen op het rooster! We zetten deze graag nog even voor jullie op een rijtje:
Dinsdag 20:15 uur spinning
Woensdag 10:30 uur 65+ les (wie jonger is maar op lage intensiteit wil bewegen… Wees welkom!!) Woensdag 18:00 uur Kickboksen
Vrijdag 19:00 uur Spinning
Vanaf NOVEMBER is er voorlopig even geen bootcamp op zondag. WEL wordt er een Iron Qube gegeven om 09:30 uur wanneer er minstens 6 deelnemers zijn.
Klik hier voor het lesrooster

Team Mind en Motion

Nieuwe medewerker Vanaf half oktober zal Judith Groenewold starten met werken bij Lifestylecenter Mind & Motion. Judith is 35 jaar, heeft 4 kinderen en woont in de stad Groningen. Judith heeft fitness A afgerond en is bezig met fitness B. Ze kijkt er enorm naar uit veel nieuwe werkervaring op te doen bij ons. Jullie zullen haar vanaf half oktober tegen komen. Welkom Judith!
Stagaires
We hebben 2 nieuwe stagaires. Zij zijn afgelopen maand bij ons begonnen; Levi en Jaimy. Levi is aanwezig op de woensdagochtend en Jaimy is aanwezig op de dinsdagmiddag en woensdagavond. Van harte welkom mannen! We wensen jullie veel leerplezier toe!

Smoothie van de maand

In deze maand oktober is het mogelijk om je eigen smoothie te kiezen. Een soort subway idee!:-) Je kan kiezen uit; Yoghurt met: Banaan, sinaasappel, mango of blauwe bessen. Tevens is het mogelijk om er een paar blokjes spinazie, snuf kaneel of eetlepel lijnzaad doorheen te doen.

Presentatiegids sv Bedum

Hij is uit! De presentatie gids van SV Bedum. Er staat een leuk interview en een mooie advertentie in. Hebben jullie deze al gelezen? We zijn enorm trots dat we nieuwe sponsor van SV Bedum zijn.

Verruimen zaal beneden

We merken dat het beneden hier en daar zoeken is naar een plekje om te liggen en voor de spiegel te staan. Begin november zullen we de zaal beneden weer iets anders indelen zodat we meer ruimte creëren om te liggen en voor de spiegel te staan. We gaan een grote spiegelwand plaatsen en gaan hier en daar de boel weer anders neerzetten. Nog heel even geduld allemaal. We gaan de komende periode weer alles op alles zetten het sporten zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen😊

Halloween spinning

Yes… We gaan het weer doen dit jaar. HALLOWEEN spinning les! Vrijdag 1 november zal Pieter een speciale spinning les verzorgen van 19:00 – 20:30 uur. Er is beperkt plaats… Dus wees er snel bij! En… Doe je deze avond mee? Denk je er dan aan een leuke outfit te scoren? Wij doen ons best om er een griezelig tafereel van de maken😉 Opgave via info@mind-motion.nl of aan de balie.

Nominatie beste fitnessclub het Hogeland

We doen weer mee met de verkiezingen! Stemmen jullie op ons? We zouden het te gek vinden wanneer we worden gekozen als beste club van het Hogeland! Daarbij hebben we jullie hulp hard nodig! Stem jullie op ons? klik hier

Prijswijziging massage en personal training

De tarieven van de massage en personal training zijn met ingang van oktober iets gestegen. Jullie vinden de actuele tarieven op de website.