Oplossingen rondom de corona crisis april

Oplossingen rondom de corona crisis april

Lieve allemaal,

Vele reacties hebben we gekregen op de vorige nieuwsbrief! Ontzettend veel steunbetuigingen en sterkte wensen. Geweldig! Het is ontzettend fijn om te lezen dat jullie meeleven! Bedankt!

De persconferentie van vanavond roept misschien wederom vragen op. We willen jullie daarom meteen een aantal oplossingen aandragen. De tegemoetkoming van de vorige maand blijft natuurlijk gewoon staan.

Daarnaast gaan we over tot het uitlenen van materialen. Het volgende materiaal lenen wij uit met een borg.
Stepjes groot ( € 25,- borg)
Stepjes klein (€ 15,- te koop)
Bodypump barbel met gewichten( € 50,- borg)
Spinningfiets ( €100,- borg)
Tevens wordt er bij het ophalen van het materiaal een contract ondertekend. Natuurlijk krijgen jullie, zoals dat bij een borg altijd is, het geld terug wanneer de spullen in goede staat weer worden ingeleverd.

Nu we meer materialen uitlenen kunnen we jullie thuis qua trainingen ook meer aanbieden. We zullen daarom iedere week een live rooster maken. Zo kunnen jullie alvast bekijken welke lessen je wanneer kan doen.
Wil je graag iets van de bovenstaande spullen lenen? Geef dan een reactie via de mail info@mind-motion.nl. Jullie ontvangen uiterlijk voor vrijdag 12:00 uur een reactie op de aanvraag. Het uitleenmoment zal aanstaande zaterdag zijn tussen 10:00-12:00 en 14:00-16:00.

We zijn ons er van bewust dat we niet al onze leden kunnen voorzien van materiaal. Dat vinden wij heel vervelend, maar doen wat we kunnen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
We willen tevens benadrukken dat dit de enige spullen zijn die we uitlenen. We hopen op jullie begrip hiervoor. Inmiddels hebben we gelukkig wat aanvragen voor de 1 op 1 trainingen binnen. Hier willen we de rest van de materialen beschikbaar voor houden.

Het uitlenen van materialen is alleen mogelijk voor leden van Lifestylecenter Mind & Motion.

Naast het uitlenen van materialen willen we ook de actiepunten uit de vorige nieuwsbrief aanhalen. Dat waren de volgende punten:
De periode die je nu betaalt maar niet sport, heb je alvast vooruitbetaald. Je krijgt deze later van ons tegoed, namelijk op het moment dat je wil opzeggen. De periode dat we nu dicht zijn… half maart en half april of misschien langer. Krijg je van ons terug wanneer je opzegt. Bijvoorbeeld: zeg je op in juni en zijn wij 1 maand gesloten geweest, dan mag je ook in juli nog sporten. EN…. we bieden alle leden een tegoedbon ter waarde van € 5,- aan. Op deze manier hopen we deze moeilijke periode te kunnen overbruggen en de klappen te kunnen verdelen.

Daarnaast is er nog een klein lichtpuntje. We mogen personal training geven!!! We houden ons hierbij strikt aan de regels van het RIVM en zullen dan ook alleen personal training aanbieden. Deze trainingen kunnen binnen, maar ook zeker buiten plaats vinden!!:-) Het gaat hierbij echt om 1 op 1 trainingen!! Om jullie allemaal iets aan te kunnen bieden en om de financiële tegenslagen enigszins op te vangen hebben we speciaal crisis pakketten bedacht:
Crisis pakket 1: 5 x PT voor €120,-
Crisis pakket 2: 10x PT voor € 180,-
Crisis pakket 3: 15x PT voor € 225,-

Door de prijzen aan te passen, hopen we voor meer mensen PT toegankelijk te maken en zo te kunnen blijven sporten tijdens deze uitzonderlijke periode. De mogelijkheid om in 2 of 3 termijnen te betalen bestaat eveneens. Mochten we uit de crisis zijn en jouw crisis PT pakket is nog niet afgerond? Dan maak je deze gewoon voor de gekochte prijs af 🙂 Wil je hier gebruik van maken? Dan stuur je een mailtje naar info@mind-motion.nl

Voor zolang de crisis duurt bieden wij jullie al onze Orangefit producten aan met een korting van 5%. Je kan bestellen via info@mind-motion.nl. Wij brengen de bestelling kosteloos bij jou thuis.

Daarnaast bieden we online coaching op het gebied van voeding aan. We hanteren een een korting van 20% op alle voedingspakketten en hormoonconsulten. Interesse? Ook dit kan je aangeven via info@mind-motion.nl.

Natuurlijk zitten we naast het opnemen van work outs niet stil! Er wordt door het hele team keihard gewerkt aan het onderhoud van alle spullen en ruimtes. Van het gordijnen wassen, stoffen van luxaflex tot het sausen van muren. We willen jullie weer kunnen verwelkomen in een frisse, onderhouden toko!

We hopen met al deze oplossingen jullie zoveel mogelijk tegemoet te kunnen komen! We willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle steun. Dat wordt zeker beloond en gewaardeerd. Wanneer we weer open kunnen zullen we als dank voor al jullie steun iets leuks organiseren.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben m.b.t. deze nieuwsbrief, dan kunnen jullie altijd mailen.

Tot gauw toppers!!!

Sportieve groet online groet,

Team Mind & Motion