Reden voor een feestje en meer positief nieuws

Reden voor een feestje en meer positief nieuws

Lieve leden,

November al weer! November 2020… Reden voor een feestje!! Want we bestaan deze maand namelijk 10 jaar! Hadden jullie daar enig idee van? En wisten jullie dat we 10 jaar geleden zijn gestart onder een andere naam? 10 jaar geleden schreef Marit zich in bij de kamer van koophandel onder de naam: Get Fit With Marit. Inmiddels is niet alleen de naam veranderd maar zijn we natuurlijk ook ontzettend gegroeid, geweldig!! We zijn toendertijd alleen gestart met het geven van groepslessen en personal training. In de loop van de tijd kwam hier ook massage en voedingsadvies bij. Na 2 keer verhuisd te zijn van locatie zijn we verhuisd naar de Verbindingsweg 3. Hier konden we eindelijk het complete pakket aanbieden… Daarbij zijn we veranderd van rechtsvorm. Voorheen was Marit zelfstandige en vorig jaar is dit veranderd naar een VOF en zijn Ronald en Marit beide rechtmatig eigenaar van dit prachtige bedrijf. Dankzij een topteam van medewerkers en geweldige trouwe leden staan we waar we nu staan. Dank daarvoor… allemaal!!!

Wie jarig is….
Trakteert natuurlijk!!! We hebben een te gekke aanbieding voor jullie! Wanneer je een jaar abonnement afneemt krijg je daarbij 2 maanden cadeau. Je sport 12 maanden en betaalt maar voor 10 maanden!!! Dit betekent dat de kortingen fors kunnen oplopen. Bij een familieabonnement €75,- (4 personen) sport je met een jaarabonnement voor maar € 15.62 per maand. Bij een partnerdeal sport je bij een jaarabonnement voor maar €22.91 per maand.
Heb je interesse? Stuur dan even een mailtje naar marit@mind-motion.nl

Clubstrippenkaart
Yes… Jullie hebben het vast al gelezen op onze social media kanalen! We bieden sinds vorige week de clubstrippenkaart aan. Leden van SV Bedum en DIO Bedum kunnen gebruik maken van deze kaart. Wanneer je gebruik maakt van de clubstrippenkaart betaal je € 25- voor 10x sporten. Je sport super goedkoop!! Denk eraan dat je wel alleen mag sporten in de daluren. Dit is elke dag van 12:00 tot 16:00 uur. Op deze tijdstippen hoeft er dan ook niet gereserveerd te worden.

Live lessen
Vorige week zijn we weer gestart met het geven van LIVE lessen. En met succes!! De lessen worden volop bekeken en we krijgen hier volop positieve reacties op, heel leuk! Dankjewel daarvoor😊
Helaas gaat de live les van Roanne vanavond NIET door. Roanne heeft buikgriep en is daardoor helaas helaas helaas niet in staat om de les te geven. Gelukkig

Personal Training
Vrijdagavond hebben we weer plekjes voor personal training! Tevens zal Judith binnenkort starten met personal training. Omdat dit haar eerste begeleidingstraject wordt, bieden we dit pakket met een leuke korting aan! Meer hierover lees je binnenkort op onze social media kanalen!

Virtuele spinninglessen
We zijn afgelopen week gestart met het geven van virtuele spinninglessen. Ook hierop ontvangen we super veel leuke reacties. Natuurlijk blijven lessen met een instructeur altijd leuker😉 Het is dan ook beslist niet ons doel om over te stappen naar virtuele lessen. Maar… we gaan wel extra lessen virtueel aanbieden! Ook wanneer we weer normale groepslessen mogen geven. Zie de virtuele lessen dus als een mooie extra optie😊 Een aanvulling om meer plekken te creëren.

Ruime openingstijden
Jawel… voor degene die het nog niet wist, we hebben de openingstijden flink verruimd! In het weekend zijn we een uur eerder en twee uur langer open. Door de week zijn we een uur eerder open. Geweldig leuk om te zien dat er al flink wat mensen zijn die gebruik maken van deze extra ruimte om te sporten. We blijven deze openingstijden dan ook hanteren in de toekomst😊

Openingstijden feestdagen
Omdat we dit jaar heel graag wat extra’s voor jullie willen doen… Hebben we besloten om beide kerstdagen en oud & nieuw open te zijn.
1e kerstdag 07:30 uur tot 16:00 uur
2e kerstdag 07:30 uur tot 16:00 uur
Oudejaarsdag 07:30 uur tot 16:00 uur
Nieuwjaarsdag 09:30 uur tot 21:30 uur

Open stellen groepslesrooster
Zodra duidelijk is wanneer en hoe we de lessen weer op mogen starten, stellen we het groepslesrooster open voor reserveringen. Na positief nieuws vanuit de overheid zal dit waarschijnlijk volgende week woensdagochtend zijn. We maken dit bekend via een nieuwsbrief en op onze social media kanalen.

Lieve allemaal, bedankt voor het lezen van de nieuwsbrief! Jullie zijn weer helemaal op de hoogte van het wel en wee van Lifestylecenter Mind & Motion.