Vragen & oplossingen rondom corona

Vragen & oplossingen rondom corona

Lieve leden,

Daar zijn we weer! Weer met een nieuwsbrief! We blijven jullie spammen, haha! Allereerst willen we jullie wederom bedanken! Wat heben we enorm veel positieve reacties gehad op hoe we alles oppakken; de workouts online, de posts op Facebook en Instagram en ook geweldig veel reacties op de eerste live workout van gisteravond. Dat doet ons enorm goed!

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteravond krijgen we een heleboel vragen en helaas ook enorm veel opzeggingen binnen. De persconferentie zorgt voor veel onduidelijkheid. De regering heeft zich nog niet duidelijk uitgesproken over het verlengen van de maatregel m.b.t. de sportscholen. Deze datum staat nog steeds op 6 april.  We begrijpen heel, heel, heel goed dat de hele situatie rondom Corona en onze sluiting veel vragen met zich meebrengt. We zitten in een heel onzekere periode. Toch hopen we jullie met deze nieuwsbrief duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Wij zijn helaas gesloten, maar de vaste lasten gaan voor ons gewoon door. Te denken aan; de huur van pand, leasekosten, de lonen van het personeel, etc. We zitten in zwaar weer. De aanvragen voor tegemoetkomingen vanuit de overheid hebben we aangevraagd. Het is echter niet zo dat we alle verlies en schade vergoed krijgen. Bij lange na niet… We hopen dat we ook na de crisis ons bedrijf kunnen voortzetten! Keihard hebben we geknokt de afgelopen jaren om te staan waar we nu staan. Mind & Motion is ons leven en voor velen ook een onderdeel van jullie leven. We hopen dan ook dat jullie ons waar mogelijk kunnen blijven steunen door lid te blijven, zodat we straks ook samen weer verder kunnen. De incassobatch komt eraan volgende week. We willen jullie dan ook vragen deze asjeblieft niet te storneren.

We begrijpen dat er mensen zijn die zelf in de financiële problemen komen door deze crisis en Mind & Motion niet kunnen blijven steunen. Daar hebben wij natuurlijk alle begrip voor!

Wil je toch je abonnement opzeggen? Dan willen we jullie vragen dit alsnog schriftelijk te doen! Om onze administratie compleet en overzichtelijk te houden verwerken we geen opzeggingen via de mail. We hebben het volgende van je nodig wanneer je op wil zeggen:

  • Een brief met daarin alle persoonsgegevens
  • Het abonnement dat je stop wil zetten
  • Datum
  • Handtekening

De brief kunnen jullie deponeren in de brievenbus. We willen nog extra benadrukken dat we net als anders geen opzeggingen verwerken die na de 24e binnen zijn gekomen.

Om jullie toch tegemoet te komen willen we jullie het volgende aanbieden; de periode die je nu betaalt maar niet sport, heb je alvast vooruitbetaald. Je krijgt deze later van ons tegoed, namelijk op het moment dat je wil opzeggen. De periode dat we nu dicht zijn… half maart en half april of misschien langer. Krijg je van ons terug wanneer je opzegt. Bijvoorbeeld: zeg je op in juni en zijn wij 1 maand gesloten geweest, dan mag je ook in juli nog sporten. EN…. We bieden alle leden een tegoedbon van € 5,- aan. Op deze manier hopen we deze moeilijke periode te kunnen overbruggen en de klappen te kunnen verdelen.

Daarnaast is er nog een klein lichtpuntje. We mogen personal training geven!!! We houden ons hierbij strikt aan de regels van het RIVM en zullen dan ook alleen personal training aanbieden. Deze trainingen kunnen binnen, maar ook zeker buiten plaats vinden!!:-) Het gaat hierbij echt om 1 op 1 trainingen!! Om jullie allemaal iets aan te kunnen bieden en om de financiële tegenslagen enigszins op te vangen hebben we speciaal crisis pakketten bedacht:
Crisis pakket 1: 5 x PT voor €120,-
Crisis pakket 2: 10x PT voor € 180,-
Crisis pakket 3: 15x PT voor € 225,-

Door de prijzen aan te passen, hopen we voor meer mensen PT toegankelijk te maken en zo te kunnen blijven sporten tijdens deze uitzonderlijke periode. De mogelijkheid om in 2 of 3 termijnen te betalen bestaat eveneens. Mochten we uit de crisis zijn en jouw crisis PT pakket is nog niet afgerond? Dan maak je deze gewoon voor de gekochte prijs af 🙂  Wil je hier gebruik van maken? Dan stuur je een mailtje naar info@mind-motion.nl

Voor zolang de crisis duurt bieden wij jullie al onze Orangefit producten aan met een korting van 5%. Je kan bestellen via info@mind-motion.nl. Wij brengen de bestelling kosteloos bij jou thuis.

Daarnaast bieden we online coaching op het gebied van voeding aan. We hanteren een een korting van 20% op alle voedingspakketten en hormoonconsulten. Interesse? Ook dit kan je aangeven via info@mind-motion.nl.

Sportieve groet,

Team Mind & Motion