Wijzigingen... Bewust reservreren.... Fotograaf komt langs

Wijzigingen...  Bewust reservreren.... Fotograaf komt langs
Informatie m.b.t. groepslessen
Lieve leden,

We willen graag een aantal punten i.v.m groepslessen met jullie bespreken. Zoals jullie weten, werken we keihard om het iedereen naar de zin te maken en te voldoen aan al jullie wensen m.b.t. het groepslesrooster. Helaas komt het echter regelmatig voor dat er volop word gereserveerd en er op het laatste moment afgezegd wordt. Soms is een les vol tot een paar uur van te voren. Ineens krijgen we dan allerlei afmeldingen zodat er soms nog maar 5, 4 of soms zelfs 2 mensen aanwezig zijn. We balen hier best wel van. We snappen natuurlijk dat het in sommige omstandigheden niet lukt om te komen. Maar we denken dat dit echt wel anders kan😊
Jullie hebben zelf in de hand hoe het groepslesrooster eruit ziet. We spelen in op jullie wensen. Wanneer we merken dat er structureel veel afmeldingen zijn. Dan zal deze les van het rooster verdwijnen. Tevens gaan we vanaf nu bijhouden wie er structureel op het laatste moment afzegt en gaan we bijhouden wie niet op komt dagen terwijl er wel gereserveerd en niet afgezegd is. Wanneer we zien dat mensen dit structureel doen nemen we contact op met deze personen. We willen jullie dus eigenlijk vragen… Reserveer bewust alsjeblieft. Denk na over de te reserveren les en leg dit voor jezelf echt vast. Op die manier houden we rekening met elkaar. Het is zo ontzettend zonde wanneer er op het laatste moment afgezegd wordt en er iemand anders op dat plekje had gekund.  Tevens is het voor onze instructeurs ook heel fijn om te weten hoeveel mensen er in de les zitten
Willen jullie hier alsjeblieft rekening mee houden? Alvast ontzettend bedankt😊

Dan zijn er nog een aantal wijzigingen m.b.t. het groepslesrooster.

1. Op de dinsdag houden we het voorlopig weer bij 1 yoga les. Deze les start om 18:45 uur

2. Op de vrijdagavond is kickboksen van het rooster verdwenen. Afgelopen periode hebben we gezien dat er momenteel maar heel weinig gebruik van deze les wordt gemaakt. Mede door corona. We hopen in de toekomst deze les weer op te kunnen starten.

3. Virtual Cycling blijft op een aantal momenten op het rooster staan. Voor de exacte tijdstippen kijk je in de virtuagym app.

4. Komende 2 zaterdagen is er om 08:50 uur een extra step/bbb les. Dit doen we als extraatje. De lessen die op dat moment extra worden gegeven komen niet structureel in het rooster te staan.

Tot slot… Vanavond en volgende week maandag zal Richard van Mancius weer foto’s komen maken. Hij zal van de pilates, latin dance en yoga een aantal foto’s schieten. Wanneer je niet op de foto wil. Geef dat voor de les even aan. Dan houden we daar rekening mee. De foto’s die geschoten worden, willen we gebruiken voor de nieuwe website. Tevens willen we alle instructeurs goed in beeld brengen zodat iedereen weet wie er werkzaam is binnen team Mind & Motion.

Sportieve groet,

Team Mind & Motion