Kleinschalig, Deskundig, Persoonlijk
Sinds 1 januari 2007 hebben wij  Nynke Visser  en Hendrik Kremer de fysiotherapiepraktijk in Bedum overgenomen van collega A. Reisiger. Een hele onderneming, maar een droom die  werkelijkheid is  geworden. Om onze patiënten nog beter te kunnen behandelen hebben wij naast onze eigen praktijk sinds 1 juli 2017 ook nog een behandel locatie in Lifestylecenter Mind & Motion.

Fysiotherapie Bedum
Fysiotherapie Bedum is zoals de naam al zegt een praktijk die er voor het dorp en haar inwoners wil zijn, van jong tot oud, voor individuele begeleiding maar ook voor het lokale bedrijfsleven. Kenmerkend voor de visie van de praktijk is dat bij het behandelen van klachten een actieve bijdrage van de patiënt centraal staat. De moderne benadering van fysiotherapie gaat er steeds meer vanuit dat klachten niet alleen fysiek, maar ook gedragsmatig bepaald zijn. In een individueel behandelprogramma richten wij ons op de oorzaak van de klachten. De moderne fysiotherapeut is naast behandelaar ook steeds meer een coach. Bij de behandeling gaan manuele therapie en bewegingstherapie een steeds grotere en belangrijkere rol spelen. Waarom is bewegingstherapie zo belangrijk? Het grootste probleem bij het ontstaan van klachten is een verstoring van het evenwicht tussen belasting en belastbaarheid.
De praktijk is opgezet volgens de nieuwste inzichten binnen de fysiotherapie. De praktijk maakt gebruik van moderne trainings- en revalidatie protocollen. Hierdoor kan het behandelproces nauwkeurig worden bijgehouden. Dit maakt het eenvoudig de patiënt zelf en de huisarts goed te informeren over de voortgang van het traject.
De praktijk is laagdrempelig en haar deuren staan altijd open voor het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen. Fysiotherapie Bedum wil er voor de mensen zijn. Bij een aanvraag voor fysiotherapie zal er naar gestreefd worden om een behandeling binnen 24 uur te laten plaatsvinden. Ook voor- en na- werktijden is een afspraak mogelijk.

Voor meer informatie over Fysiotherapie Bedum kunt u een kijkje nemen op: http://www.fysiotherapiebedum.nl/
Ook kunt u altijd contact op nemen via onderstaande contact gegevens.


Fysiotherapie Bedum
Schultingastraat 22
9781GB Bedum
050-3012025
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.