Voedingsadvies

Voedingsadvies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en twijfelt u over wat wel of niet gezond is?

Dan is dit de juiste keuze voor u: geen dieet, pillen, poeders of shakes, maar een advies waar u echt wat mee kunt, voor de rest van uw leven.

Nadat we u een voedingsdagboek en een uitgebreide vragenlijst hebben gestuurd starten we met een intake gesprek. Tijdens de intake meten we: uw gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de omvang. Tevens bespreken we het voedingsdagboek en de vragenlijst die wij inmiddels ingevuld van u hebben ontvangen.

Aan de hand deze informatie geven wij u een reële doelstelling met daarbij een advies. Aan de hand daarvan bepaalt u of u met ons verder wilt of niet.

Wanneer u er voor kiest om met ons verder te gaan kunt kiezen voor verschillende pakketten. Binnen het gekozen pakket krijgt u begeleiding op maat en handige tips m.b.t. voeding, maar er zullen ook diverse opdrachten aan bod komen die het proces van gedragsverandering zullen ondersteunen. Daarnaast krijgt u een aantal consulten van 30 minuten met uw eigen voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent, waarin de voortgang en eventuele obstakels besproken worden. Onze professionele voedingsdeskundigen/ gewicht consulenten zullen u ondersteunen in het aanpassen van uw lifestyle en zult u zich fitter en energieker gaan voelen!