• wellness-bedum.jpg

SAUNA'S

Ontspannen na het inspannen? Het kan bij ons! Na een lekkere work-out even ontspannen in de sauna.
De sauna’s kunnen aan op aanvraag. Deze worden alleen door het personeel aan- en uitgezet, in verband met de juiste instellingen en jullie veiligheid.

Tijdens gebruik van de sauna is een handdoek en badslippers verplicht. Je gebruikt de handdoek om op te zitten en deze kun je dan natuurlijk ook even omslaan want de sauna betreed je namelijk zonder kleding. Dit, omdat het lichaam zich probeert af te koelen door te gaan transpireren. Wanneer er kleding gedragen wordt, kan het lichaam niet goed haar warmte kwijt..

ZONNEBANK

Alvast een kleurtje opbouwen voor de zomer of juist dat kleurtje behouden van afgelopen zomer? Bij ons kun je gebruik maken van een superluxe Luxura zonnebank. Je kan gewoon langskomen als je even wilt zonnen maar om wachten te voorkomen, is reserveren misschien handig. Als je niet weet hoelang zonnen verstandig is voor jou huidtype dan kun je een huidanalyse formulier aan de balie vragen. Wij verkopen geen zonnebrand/ zonnemelk etc. deze dien je zelf mee te nemen als je daar gebruik van wil maken. De zonnebank werkt op muntjes, je kunt de muntjes aan de balie kunt kopen voor €2,- waarmee je 5 minuten kunt zonnen. 

MASSAGE

Via het menu aan de linkerkant kunt u informatie vinden over de diverse massages!

Mind & Motion is gediplomeerd voor massage door het Nederlands Genootschap voor Sportmassage.

NGS logo