• zwangerschapscursus.jpg

Zwangerschapscursus; Fit & gezond zwanger

Bij deelname aan de cursus 10% korting op een heerlijke zwangerschapsmassage!

 

De cursus Fit & gezond zwanger is een veelzijdige cursus.

Het allerbelangrijkste hierbij is; zorgen voor een goede conditie, voorbereiding op de bevalling en leren ontspannen. U bent lekker in beweging en wordt daarnaast ruim geïnformeerd over alles wat met uw zwangerschap te maken heeft.

Voor dat we met het fysieke gedeelte beginnen, gaan we onder het genot van een kopje thee of koffie een half uur aan de slag met de theorie. Dit zijn de thema’s die aan bod komen: Wat kunt u doen om gezond zwanger te zijn? Wat kunt u doen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling en de kraamtijd? Hoe blijft u fit en hoe zorgt u ervoor dat u na de bevalling weer zo snel mogelijk herstelt? Aansluitend starten we met het fysieke gedeelte wat bestaat uit; zwangerschapsyoga, pilates, kracht, conditie en ademhalingsoefeningen. We maken hierbij gebruik van fysioballen, matjes en kussens. Deze materialen zijn allemaal aanwezig op de locatie.

De cursus bestaat uit 6 avonden van 1,5 uur en 1 terugkomdag; de babyshow. De babyshow vindt 6 week na de laatst geboren baby plaats.

U kunt op elk moment instromen in de cursus; We passen de oefeningen tijdens de lessen aan op ieders eigen niveau. Het is goed om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van alles omtrent uw zwangerschap en zo lang mogelijk te blijven bewegen. Ook is het belangrijk te leren ontspannen en de controle over uw spieren te beheersen. Hoe eerder u dit allemaal onder controle hebt, hoe beter het is.

Er zijn vele onderzoeken gedaan naar sporten en ontspannen tijdens de zwangerschap. Dit blijkt zeer positief voor zowel de moeder als het kind te zijn. Het is goed voor de ontwikkeling van uw baby en kan een voorspoedige zwangerschap en bevalling positief stimuleren.

Datums zwangerschapscursus 2019

Cursus 1:

11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari, 15 februari.

De babyshow vindt 6 week na de laatst geboren baby plaats.

 

Cursus 2:

De datums volgen z.s.m.

 

Cursus 3:

De datums volgen z.s.m.

  

Alle bovengenoemde datums zijn vrijdagen, de lessen beginnen om 19:00 uur en we zijn klaar rond 20.30 uur

 

De kosten bedragen €82,- incl. koffie & thee.