Nieuwsbrief MEI

Nieuwsbrief MEI
Lieve lieve leden,

De regering heeft gisteren het pakket van maatregelen versoepeld. Voor velen is dit goed nieuws en kan de vlag uit. Wij zijn dan ook oprecht blij voor deze mede ondernemers bij wie dit het geval is! Helaas is voor ons juist de onduidelijkheid alleen maar toegenomen. Waar wij van mening zijn een belangrijke schakel te zijn in de preventieve gezondheid, lijkt de regering het tegenovergestelde te vinden.

Wij zijn dan ook verbaasd, boos en teleurgesteld. We hebben er zeker een traan om gelaten, maar nu is het weer tijd om door te gaan, te knokken en kijken waar de mogelijkheden wél liggen. Het is niet alleen heel erg vervelend voor ons maar ook voor jullie, onze trouwe leden die graag weer willen sporten en fit blijven! Er is al veel van jullie loyaliteit naar ons toe gevraagd en nu wordt er weer een beroep op gedaan, dit is voor het personeel van Mind & Motion en het voortbestaan van jullie sportschool belangrijker dan ooit. Wij zijn jullie dan ook heel dankbaar voor alle steun, nu en de afgelopen tijd!

Ondanks dat de stip op de horizon een beetje vaag is, is er wel hoop. Er is aangegeven dat als alles goed verloopt wij eerder open mogen en hier houden we ons aan vast. Tot die tijd gaan we ons aanbod vanaf volgende week weer uitbreiden binnen de mogelijkheden die er zijn bijgekomen!

Groepstrainingen
Het is toegestaan om met maximaal 10 volwassenen buiten te trainen (met de 1,5 meter regel van toepassing natuurlijk). Hier maken wij graag gebruik van en we daarom hebben een heel nieuw “Corona” lesrooster voor jullie! We gaan buiten trainen bij het Lifestylecenter, de kidslessen blijven gehandhaafd en online blijven we ook actief met groepslessen!
De volgende punten zijn belangrijk voor de trainingen op locatie:

 • Er dient online gereserveerd te worden voor een training er is plek voor 9 deelnemers per les.
 • Blijf thuis wanneer je niet fit bent, maar meld je dan wel af!
 • Doorgang van de trainingen zijn weersafhankelijk.
 • Kom in sportkleren.
 • Neem een handdoek en gevulde bidon mee.
 • Ga thuis eerst naar de toilet voordat je komt sporten.
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • De trainer ontvangt jullie buiten bij Mind & Motion.
 • Kom zoveel mogelijk op de fiets omdat we de ruimte op de parkeerplaats nodig hebben.
 • Blijf ondanks de eventuele gezelligheid niet te lang hangen na een training.

Een overzicht van de lessen vinden jullie in virtuagym EN op onze social media kanalen. Instagram en facebook.
VANAF NU KUNNEN JULLIE BOEKEN!!! 😊

Inleveren Steps, ballen, elastieken en matjes.
Omdat we weer fysiek groepslessen gaan aanbieden hebben we ook een gedeelte van ons materiaal weer nodig om dit mogelijk te kunnen maken. We willen daarom graag alle steps, ballen, elastieken en matjes weer terug bij het Lifestylecenter hebben. Omdat het kort dag is voor we van start gaan met het nieuwe “Corona” rooster willen wij jullie vragen de genoemde materialen aanstaande zaterdag terug te brengen naar het Center. Om dit redelijkerwijs ordelijk te laten verlopen willen we vragen of de personen bij wie hun achtennaam begint met de letter A t/m M zaterdagochtend tussen 11:00 en 13:00 en de mensen bij wie hun achternaam begint met N t/m Z zaterdagsmiddag tussen 13:00 en 15:00 de materialen schoon in te leveren. Mocht je nou niet kunnen, geef dit dan aan via de mail.

Een steuntje in de rug Massage!
Geef jij ons een steuntje in de rug door het boeken van “een steuntje in de rug massage”? Dan geven wij jou letterlijk een steuntje in de rug met een heerlijke massage! We gooien de massages dik in de aanbieding!
Halfuur massage normaal €24,50
Uur massage normaal €47,50
Nu per halfuur €15,- en  per uur maar €30,-
Boeken kan ALLEEN via marit@mind-motion.nl

Verlenging van de Personaltraining “crisis” pakketten!
Wil jij deze periode graag fit blijven of nog fitter worden? Dan is dit je kans om voor een uniek laag bedrag Personal Training te krijgen! Daarnaast kan je trainen met de vele materialen die ons Lifestylecenter rijk is 😊

 • Crisispakket 5x €120,-
 • Crisispakket 10x €180,-
 • Crisispakket 15x €225,-

Dit aanbod is exclusief voor leden van Mind & Motion. Er is beperkt plek dus wanneer er interesse is wees er dan snel bij!
Wanneer we ruimte over houden voor crisispakketten, zullen we ook een aanbieding doen buiten de deuren van Mind & Motion (wel voor een hoger tarief).  Wij vragen hiervoor jullie begrip, want we moeten elke kans op inkomsten aangrijpen. Echter gaan jullie natuurlijk voor 😊

Korting op Orangefit blijft!!!
Tijdens de crisis houden we de Orangefit korting erin! Wij blijven 10% korting bieden op het hele Orangefit assortiment. Tevens ontvang je bij je bestelling een voedingsschema ter inspiratie!

We hopen met deze oplossingen jullie weer een hoop te kunnen bieden 😊
Na alle commotie vandaag rondom de onduidelijkheid over de sportscholen hebben wij er vertrouwen in dat er nu sneller duidelijkheid gaat komen voor jullie en voor ons. (Ook Marit heeft haar zegje vanmiddag gedaan op Radio Noord 😊)

We hopen jullie gauw te zien bij de lessen volgende week!

Sportieve en strijdvaardige groet,

Team Mind & Motion